Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 08 Mar 2022, 19:51

Ar putea fi un fake. Sau poate nu. Poate fi ceva regizat. Sau poate nu. Dar daca cineva mai avea îndoieli cu privire la urmările războiului, acum trebuie sa fie convins. Durere fără frontiere......
https://youtu.be/I94A7lLiFiY
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 20:15

Va rog frumos, puneti si cu copii rusi, si ei sunt copilasi!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 08 Mar 2022, 20:26

eu am impresia ca cei ce pun astfel de linkuri chiar sunt platiti.... ;)
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....

cu toti stim ca in ucraina cei ce au tinut scoru(smecherii si bogatii ) au plecat inainte....
yuonyuon

Mesajde Shrek » 08 Mar 2022, 20:44

yuonyuon scrie:...
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....
......

Precum stiti, eu am o imaginație bogată! Ce facem? Ce fac toți românii care au depus un jurământ! Stiti, ala care se termina"....chiar cu prețul vietii"! Ca vrem ca nu vrem, asta este.
Ce facem noi ăștia care nu prea suportăm rusia si mai avem tupeul sa si scriem despre asta? Nu stiu, poate un canal, poate mergem la vânătoare in siberia. Sunt sigur că dacă se vor intoarce( bolșevicii, sau rusii in general), se vor găsi multe cozi de topor care vor face liste cu " dușmanii orînduirii....., care o fi ea"!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 21:23

Ce vorbesti, mai? Intr'un razboi care nu e al nostru? Da' pe noi ne'a inrebat careva daca vrei sa ne batem cu rusii? Daca trebuie sa ne aparam tara, prima optiune ar fi sa scoatem beregata alora de la guvern. Tot aparare de tara este.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 08 Mar 2022, 21:35

deaia sunt cozi infernale la pasapoarte? ....tradatori nu gluma :lol:

daca ar fi un razboi pe bune ...cred ca as fi primu .....dar cand vad ca e Teatru Bulandra ..
razboi pregatit pentru 2020 dar a venit pandemia si la decalat .....

nu trebuie subestimat....asa au zis toti "nu ne implicam" pana cand au fost impinsi pe scari ...e un fel de "roller coaster" ..odata suit nu te mai dai jos pana se termina....e destul ca romania sa fie pe post de "dorel" si asa nu prea mai e nevoie de forta de munca externa ...macar sa fim utili la cva....

in orce moment puteti auzi "intre 18-60 echiparea" si puneti frumos tastatura in dulap....
yuonyuon

Mesajde Shrek » 08 Mar 2022, 22:24

Presupun ca dumneata nu te incadrezi nici peste 18 si nici sub 60! Io mai am cata. Dacă începe mai iut', io prind si sub 55!
Negarea unei catastrofe umanitare, care se petre chiar aici lângă noi, la granița de nord si Tulcea, este cel mai rau lucru care se poate întâmpla unui om! Ma intreb, unde a dispărut umanitatea?! Răspunsul vine, cel puțin eu asa cred, din cei 45 de ani de comunism si de spălare pe creier a unei mari părți a populației.
De ce spun asta? Pai, iată de ce. In urma cu mai mulți ani, cand inca nu se putea merge in eu decât cu viza sau chemare, am fost în vizită la un precin, stabilit în de! Vecin cu el, un neamt veritabil, destul de in varsta, pensionar. La o șuetă si un pahar de rachie, neamțul incerca sa ne explice istoria, cum ca hitler a facut lucruri bune si, daca nu l-ar fi ucis englezii si francezii ( de fapt, rusii), lumea ar fi arătat altfel. Cand a venit vorba despre exterminarea evreilor si lagarele de la Auschwitz si Dachau, a spus senin ca astea au fost invențiile americanilor. Neamtu nost era desigur din fosta ddr!
Deci ce sa mai vorbim......
Shrek

Mesajde jonny_it » 08 Mar 2022, 22:44

Shrek scrie:Presupun ca dumneata nu te incadrezi nici peste 18 si nici sub 60! Io mai am cata. Dacă începe mai iut', io prind si sub 55!
Negarea unei catastrofe umanitare, care se petre chiar aici lângă noi, la granița de nord si Tulcea, este cel mai rau lucru care se poate întâmpla unui om! Ma intreb, unde a dispărut umanitatea?! Răspunsul vine, cel puțin eu asa cred, din cei 45 de ani de comunism si de spălare pe creier a unei mari părți a populației.
De ce spun asta? Pai, iată de ce. In urma cu mai mulți ani, cand inca nu se putea merge in eu decât cu viza sau chemare, am fost în vizită la un precin, stabilit în de! Vecin cu el, un neamt veritabil, destul de in varsta, pensionar. La o șuetă si un pahar de rachie, neamțul incerca sa ne explice istoria, cum ca hitler a facut lucruri bune si, daca nu l-ar fi ucis englezii si francezii ( de fapt, rusii), lumea ar fi arătat altfel. Cand a venit vorba despre exterminarea evreilor si lagarele de la Auschwitz si Dachau, a spus senin ca astea au fost invențiile americanilor. Neamtu nost era desigur din fosta ddr!

Multi oameni au fost si sunt rai, sau ceea ce ar numi unii "fara suflet" si fara urma de compasiune pentru cei care sufera fara sa fie vinovati.
Noi daca ne nasteam cu 2-300 km catre est probabil acum ne impuscam cu soldatii rusi sau eram la 2 metri sub pamant. Doar unii care au comentat pe aici mai mult sau mai putin colorat asteptau la intrare in oras cu paine si sare pe soldatii "eliberatori". :lol:
jonny_it

Mesajde yuonyuon » 08 Mar 2022, 22:46

Shrek scrie:Presupun ca dumneata nu te incadrezi nici peste 18 si nici sub 60! Io mai am cata. Dacă începe mai iut', io prind si sub 55!
eu cand zic ca multi sunt rezultatul propagandei ...."cate bordeie atatea obiceie"

noi ca romani ..recunoastem si condamnam raspicat propaganda comunista desi e a noastra....
dar cea din prezent ...unde i? ..nu o vedem de copaci..?

povesteștile in jurul etniilor si teritoriilor au prins bine la public si au fost intretinute la foc mic iar cand sa pus de o afacere banoasa ..imediat se toarna benzina ca sa aiba "tot prostu" ce rumega....
e adevarat ca ce se intampla e genocid si demolare ...ucraina va fi teren de fotbal....
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 23:49

Cum, nu ne'a raspuns aspirantul la ciorapii globali?
Poate ne raspunde totusi, deci...urcare in trenul catre vest pentru confortul personal sau credinta ca globalismul este solutia pentru acest popor?
Poate pomanagiii Vioricai Dancila afla, intr'un tarziu, ce inseamna munca in capitalism.
Haide, haide Burtiflex, ca romanii asteapta...sa afle daca vrei sa ii reprezinti la razboi!
Ce facusi, luasi trenu' catre vest fara intoarcere?
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Mar 2022, 03:17

Mai pun o data cele doua intrebari pentru aspiratorul sosetelor globale, pe nume Ionita! Lucrand cu materialul clientului si cu logica lui, desigur...

1) S'a urcat in trenul care duce catre vest, pentru confortul personal (plapumioara, caldurica)?
2) Considera ca globalismul este o solutie buna si pentru Romania, ca sa nu mai fie plina de pomanagii?

si 3) Dupa cum se vede, americanii lucreaza prin interpusi, adica prin sclaveti vanduti, sa se bata cu rusii... este dispus Ionita sa reprezinte Romania pe front la cererea Nato?
si 4) Cum este sa stai cu gura larg deschisa la primire? Adica sa strigi ca pomanaigiii stau cu traistele deschise sa vina pesedeul, in timp ce ti'o iei la mu*ie de la americani?

Multumesc, sa nu'mi raspunda, se stie cine sunt hahalerele, zoaiele, scursurile, adunaturile de compromisuri!
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 09 Mar 2022, 09:07

https://www.youtube.com/watch?v=22adFPlDV_I

România are chiloții dați jos de la revoluție de către generalii de hârtie care se ascundeau sub birouri ....ăia cu pensii.....și mai trebuie să ne punem în poziția capră la orcine ne vrea ....! Nimeni nu o să apere corupția din țara asta cu arma-n mână ! Ne vom trăda conducătorii corupți cu proxima ocazie , ca în vremurile trecute.... ! I se rupe sărăcimii că vor pierde averile furate parveniții ....ba dinpotrivă vor zice că s-a făcut dreptate ... :evil:
peterneamt

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 09:36

... Nimeni nu o să apere corupția din țara asta cu arma-n mână ! :evil: ...

Asa credeau si rusii despre Ucraina .... care este conform multor catalagori o tara mult mai corupta raportat la Romania .... si in care in plus exista cu adevarat un procent ridicat de etnici rusi si rusofili, si mai ales cu un istoric recent de "non combat" ... in 2014 armata ucrainiana a evitat lupta, acolo unde nu a trecut cu arme si bagaje (mai ales flota) de partea invadatorilor, si uite ca acum dupa 2 saptamani de razboi situatia "pe front" nu difera foarte mult de prima zi ... iar pe plan diplomatic si economic rusii au ajuns unde nu erau nici acum 100 de ani (imediat dupa razboiul civil), iar pentru asta totul se datoreaza faptului ca ucrainienii au pus mana pe arme si cel mai important stiu si ce sa faca cu ele.

Nu stiu ce metode de "dezinfectare" (eliminarea rusofililor din lantul de comanda) au folosit urcainieii, dar este evident ca a fost de succes, poate nu ar strica sa ne interesam si mai ales sa aplicam si noi solutia lor :) .
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 09:38

Bezna Zorilor scrie:Mai pun o data cele doua intrebari pentru aspiratorul sosetelor globale, pe nume Ionita! Lucrand cu materialul clientului si cu logica lui, desigur...

1) S'a urcat in trenul care duce catre vest, pentru confortul personal (plapumioara, caldurica)?
2) Considera ca globalismul este o solutie buna si pentru Romania, ca sa nu mai fie plina de pomanagii?

si 3) Dupa cum se vede, americanii lucreaza prin interpusi, adica prin sclaveti vanduti, sa se bata cu rusii... este dispus Ionita sa reprezinte Romania pe front la cererea Nato?
si 4) Cum este sa stai cu gura larg deschisa la primire? Adica sa strigi ca pomanaigiii stau cu traistele deschise sa vina pesedeul, in timp ce ti'o iei la mu*ie de la americani?

Multumesc, sa nu'mi raspunda, se stie cine sunt hahalerele, zoaiele, scursurile, adunaturile de compromisuri!

Colega .... uite ca nu o sa-ti raspund .... sa te vad ce faci?
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 09:48

Shrek scrie:
yuonyuon scrie:...
......

Precum stiti, eu am o imaginație bogată! Ce facem? Ce fac toți românii care au depus un jurământ! Stiti, ala care se termina"....chiar cu prețul vietii"! Ca vrem ca nu vrem, asta este.
Ce facem noi ăștia care nu prea suportăm rusia si mai avem tupeul sa si scriem despre asta? Nu stiu, poate un canal, poate mergem la vânătoare in siberia. Sunt sigur că dacă se vor intoarce( bolșevicii, sau rusii in general), se vor găsi multe cozi de topor care vor face liste cu " dușmanii orînduirii....., care o fi ea"!

cei care au depus juramantul "la gramada" au acum bine peste 40 de ani ... si familie ... si boli .... si lene ... si ignoranta .... si dezinteres ...., unii si averi & afacer, si etc ...

cei "profi" au mentalitatea bine cultivada de "slugoi" ....

dar cum spuneam si mai devreme ... cam asa se considera si despre ucrianieni, plus ... alaturarea naturala / ideologica / culturala / lingvistica / etc de rusi mult mai puternica decat la noi (rusofili sunt minoritari atat ca numar dar mai ales ca si ideologic) .... dar uite ca au reusit (cel putin pana acum) sa intoarca situatia ...
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE