a venit momentul cand nu mai au deunde sa fure....si trebuie sa pocneasca.
nustiu daca scrie treaba asta in cartile de istorie...(doar daca vor castiga rusii
(sper sa nu intelegeti ca tin cu rusii ..iar....toamne fereste)
Cristian IONITA scrie:.......
Ca sa le facem treaba mai usoara:
Guvern = sleahta de parveniți profitori incapabili si pentru a mima guvernarea;
Președinte = imbecil profitor care calca pe cadavre pentru propriul interes
Premier = prostovan docil .... slugoi patentat.
Astept cu mare interes sa-mi spargă mascatii usa la prima oră si sa ma acuze pentru propaganda rusofila.
Bezna Zorilor scrie: ....
Asteapta sa il vada pe Putin la pamant ....hahahaha ca inca nu s'au prins ca Putin nici nu tre' sa traga o basina mai zgomotoasa ca sa desfiinteze nato ....!
yuonyuon scrie:NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....
nustiu daca scrie treaba asta in cartile de istorie...(doar daca vor castiga rusii..altfel adio rationament....
)
csaa scrie:yuonyuon scrie:NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....
nustiu daca scrie treaba asta in cartile de istorie...(doar daca vor castiga rusii..altfel adio rationament....
)
De la Basarab I incoace nu-mi amintesc vre-o perioada in care sa nu "atarnam" de o mare putere.
Cred ca ideea e sa depindem de cei care fura mai putin. Cand oferta e mare.....
... nu-mi amintesc sa fi studiat/citit/etc ....
nu decidem noi nimic....cred ca ideea e sa vedem daca mai avem vreun rost ...pe plan global...csaa scrie:yuonyuon scrie:NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....
)
De la Basarab I incoace nu-mi amintesc vre-o perioada in care sa nu "atarnam" de o mare putere.
Cred ca ideea e sa depindem de cei care fura mai putin. Cand oferta e mare.....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Cristian IONITA şi 37 vizitatori