Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde yuonyuon » 13 Mar 2022, 18:04

NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....
a venit momentul cand nu mai au deunde sa fure....si trebuie sa pocneasca.

nustiu daca scrie treaba asta in cartile de istorie...(doar daca vor castiga rusii ;)..altfel adio rationament.... :( )
(sper sa nu intelegeti ca tin cu rusii ..iar....toamne fereste)
yuonyuon

Mesajde Shrek » 13 Mar 2022, 21:19

Cristian IONITA scrie:.......
Ca sa le facem treaba mai usoara:
Guvern = sleahta de parveniți profitori incapabili si pentru a mima guvernarea;
Președinte = imbecil profitor care calca pe cadavre pentru propriul interes
Premier = prostovan docil .... slugoi patentat.

Astept cu mare interes sa-mi spargă mascatii usa la prima oră si sa ma acuze pentru propaganda rusofila.

Pentru chestia asta, pentru limbajul decent cu bezna, pentru pozitia dumitale fata de razboi, implicit rusii, si mai ales pentru ca ai sesizat ca in caz de război, pe front merg doar tinerii (18-35 ani) , ai din partea mea...5 (cinci )minute de respect! Jos pălăria!
.........
Deci, după alea 5 minute, nu ma pot abtine sa nu observ ca, păduchele ( varoua) după ce se satură, iese pe frunte! Sau la urdinis! Deci, sa inteleaga tat natu, ca costi ioniță merge la ski! Da? Nu ca săracii aia de își țin banii innodati in batistă si stau ca prostii la coada la benzina, sperând să economiseasca câțiva lei la un plin! Ca bah, săracilor, daca nu aveti masina de la firma sa va carati cu ea, mergeti bah, cu metrou' sau troleu' ca săracii, da?! Ca io merg duminica la ski si n-am timp sa stau cu toți săracii la coada la peco. Ca bah, saracilor, masina mea este mixta, bah, are lant si pedale si n-are nevoie de combustibil! Si stiti bah săracilor ca io si inca " cineva" ( acum face cu ochiu) mergem in vichend la ski la Brașov nu ca săracii in Austria! Daaa?!
Dar, pe lângă asta, iti mai acord un minut de respect!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mar 2022, 21:44

Shrekule .... pastreazati respectele pentru cine da mai mult de-o ceapa degerata pe parerile anonimilor.
Ca idee ... lucrez din 1996 ... nu am avut niciodata "masina de la firma", nu pentru uz personal, ... imi ajung pana peste cap caraciumbele din parcul auto propriu.
De cativa ani nu mai merg in we la ski .... este mult prea aglomerat si prefer sa ma ocup de stupi ... ieri si astazi am facut prima verificare din primavara .... doamne ajuta toti stupii foarte bine.
Spui ceva de saracie .... eu zic ca e doar invidie si mai ales prostie ... o zi de ski pe saptamana costa mai putin decat tigarile ptr o saptamana ... .
Cu totii suntem tribrutari ai propriilor alegeri .... sa fumezi si sa l invidiezi pe unul care "are bani de ski" denota doar prostie.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 13 Mar 2022, 21:52

Nu inteleg de ce te inervezi! Daca erai puțin atent si citeai dincolo de cuvinte intelegeai ca este un pancflete! Si de fapt este costi ioniță. Partea cu respectul este reala, fără să îți pun bărbi! In rest, sa fii sănătos! Am auzit din surse sigure ca in pnnr au cuprins si un canal! Videle-kamceatka! Cică fac casting pentru ingineri! Te bagi?!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mar 2022, 22:00

Ce sa ti fac Shrekule ... eu tot ti am spus ca pretentiile tale de pamfletar sunt fara "substanta".

Pana cand si mai ales pana la canale mai sunt si altii care au una alta de spus dar mai ales ... de facut.
Exista si o parte buna a vremurilor "tulburi" ... gargara isi pierde din valoare ...
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 13 Mar 2022, 22:16, modificat de 2 ori în total.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 13 Mar 2022, 22:07

Stii, citindu-ți postarilee din ultima perioadă, ma întrebam dacă nu cumva, ai băgat de seamă că se apropie momentul în care cineva va scrie despre dumneata ca esti un bosorog senil si ce mai ai p-acolo pe la semnătură. Si din aceasta cauza, ti-ai mai" diluat" limbajul. Sau nu?!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mar 2022, 22:20

E uşor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Înşirând cuvinte goale
Ce din coadă au să sune

Te las sa gasesti singur cine a scris asta .... si mai ales in ce context.

Ca sa ti dai cu parerea trebuie sa cunosti .... iar tu ... un "anonim" nu poti face mai mult decat sa gargarisesti ..

O seara frumoasa.

https://youtu.be/fV4I_HT2iqw
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mar 2022, 22:33

Bezna Zorilor scrie: ....
Asteapta sa il vada pe Putin la pamant ....hahahaha ca inca nu s'au prins ca Putin nici nu tre' sa traga o basina mai zgomotoasa ca sa desfiinteze nato ....!

Ahaaaaa

https://www.facebook.com/maukye.maukie/ ... 752861980/

Pana si Kim se fofileaza :)
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 13 Mar 2022, 23:35

Apropo de gargara, vad ca unii sufera teribil de grafomanie. Tampiti aia care pierd timpul si / sau ii iau in serios.
Ce zici acolo cu video ala? Ca ai pus mana pe o carte de istorie? Io cred mai degraba ca ai dus cartile alea bune la wc in curte.
Esti paralel cu pamantul!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde csaa » 14 Mar 2022, 00:04

yuonyuon scrie:NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....

nustiu daca scrie treaba asta in cartile de istorie...(doar daca vor castiga rusii ;)..altfel adio rationament.... :( )

De la Basarab I incoace nu-mi amintesc vre-o perioada in care sa nu "atarnam" de o mare putere.
Cred ca ideea e sa depindem de cei care fura mai putin. Cand oferta e mare.....
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mar 2022, 11:57

csaa scrie:
yuonyuon scrie:NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....

De la Basarab I incoace nu-mi amintesc vre-o perioada in care sa nu "atarnam" de o mare putere.

bag de seama ca tu esti mai batran decat Iliescu cu cca 1000 de ani :D

banuiesc ca voiai sa spui
... nu-mi amintesc sa fi studiat/citit/etc ....

adevarul este ca primele formatiunii statale de pe teriotoriul actualei Romanii au fost documentate de .... catre Regatul Ungariei
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... h_cent.png

asta pentru Ardeal, Moldova, Banat + Oltenia

Ptr sud si est ... avem https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%9Aara ... Asen_3.png

cu cca 200 de ani mai traziu si .... mai ales cu ceva mai putine documente ... ca deh .... lumina aia mai bengoasa de la Roma venea iar scrisul si administrarea se facea in latina.

"descalecatorii" de acolo au venit .... unii la ordin ... altii fugind de autoritatea maghiara ... , dar este fara echivoc ca "administratia" a venit de acolo.

cam tot ce a fost inainte pe aici ... nu avem de ales si trebuie sa ne multumim cu interpretari si nu pe documente, iar interpretarile din pacate nu sufera de subiectivism ... care mai decare din "regiune" incearsa sa-si justifice pretentiile prin "interpretari favorabile" .... noi romanii ii tot dam cu continuitatea geto dacica, .... rusii si sarbii baga mare cu identitatea slava, bulgarii trag si ei puternic cu ale lor .... grecii cu mostenirea bizantina , .... iar ungurii .... dealtfel singurii cu acte au ajuns de mai au un pic si dispar de pe harta :)

"atarnarea" defineste .... noi romanii am reusit performate in domeniiu ... Stefan cat era el de Mare si Sfant "atarna" la cate 3-4 o data :D

noi ca societate (si mai ales cei dintre noi mai putin capabili de propria ratiune dar foarte "vocali" in a behaii sloganuri "invatate" ) inca mai suntem sub influenta istorie "interepretate" de catre comunisti .... care pot fi caracterizati de multe ... doar de obiectivitate mai deloc
Cristian IONITA

Mesajde yuonyuon » 14 Mar 2022, 12:56

csaa scrie:

nu decidem noi nimic....cred ca ideea e sa vedem daca mai avem vreun rost ...pe plan global... :(

"tarile" de la marginea imperiilor...au fost mereu teren de lupta sau exploatatii...(tari tampon) dar mai profitabil ca ele sa existe ....asa au aparut multe state intermediare cu populatie mixta (ghiveci) si cu nume aleatorii...
drept urmare la cate popoare din est au trecut pe aici si aveau contact cu civilizatia romana(bizantina)..sa ajuns la numele de romania...

pana aici nimic din esenta ei...
yuonyuon

Mesajde feederman » 14 Mar 2022, 13:46

[quote="yuonyuon"]NATO mai pe scurt este imperiul americano-european.....care a trait pe imprumuturi si resurse ieftine "procurate" din tarile "ocupate" sau tarile de la margine...(romania ..irak..ucraina...etc stiti voi)..le ademeneau cu zaharelu sa intre in UE ..dupa care le lasau in chiloti....

(sper sa nu intelegeti ca tin cu rusii ..iar....toamne fereste)[/quote]
Tot romanul , , mai brunet sau mai decolorat, fie el neaos sau mai ungurean a fost lovit de cinismul, si viclenia Nato, ademeniti sa devina diabetici: ia cu tata zaharelu’ Daca nu era gura lumii, a oamenilor de bine, astia ar fi furat si chilotii bietului roman. Lasi in fata indignarii populare se lasara pagubasi, iar romanul fericit ca a scapat de jefuitorii ii asteapta pe eliberatorii traditionali se le ofere intr-o ordine riguroasa prestabilita inca din ’44, pita, sare, flori si ca semn de nepretuita dragoste frateasca elasticul de la izmene si chiar izmana in varf de bat.
O scurta privire pe urmele prapadului lasat de nato arata dezastrul: 4-5 milioane de romani dusi la slugarit la ei, tot atati intorsi de sarbatori in harburile lor , 10-15 milioane de sclavi nato cu unul , doua telefoane- scump domne scump -cateva milioane de calculatoare pe care vitejii nostri getodaci injura de zor prieteni sau trecatori de ocazie in traco- getica moderna, si mai ales obligativitatea cvazitotalitatii romanilor de a merge fara pasaport pe unde vrea sau nu vrea muschii lor, in niste avioane mizerabile la 37 de euroi pentru pentru un zbor dus intors Venetia si inapoi. Nimic ; cazare, mic dejun? Jaf curat. Ce sa mai vorbim de baracile carora le spun supermarchet, in care vand toate ca…/caturile lor si in care este o aglomeratie de iesi mereu calcat pe bataturi. Curata exploatare a saracimii.
Sa nu ne pierdem speranta !
Luptatori anti Nato, uniti-va: transsiberianaul functioneaza Ceas!
Soldati rusi in cursul unei operatiuni speciale de eliberare de sub jugul nazist https://observatornews.ro/extern/soldat ... 62204.html
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 14 Mar 2022, 19:01

Eh! Acum depinde si de starea de spirit.
Ionita lasa-ma dreaq cu wikipedia ca are o gramada de balarii
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mar 2022, 21:04

Adevarat, plin de balarii dar ... este la indemana.

Ideea ca cel putin in cazul de fata informatia desi controversata si mai ales in contradictie cu ce se specifica in manualele de istorie de pe vremurile comuniste, este cert documentata .
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 15 Mar 2022, 13:10

Îți recomand să folosești și alte surse,măcarpentru a verifica.
Mda! Ideea generala e ca nu prea putem sta "neatarnati",cel puțin deocamdată.
Vedem mai târziu. Dacă am juca inteligent acum, funcție de cât de șifonate vor ieșii rusii, am putea avea rezultate.....extraordinare
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE