cipry74 scrie:Dupa numaratoarea mea ordinea celor 2600 de contestatii este:
-0 si cativa cu 15 pct.- aprox.600
-20 pct. - aprox.-1100
-35 , 40, 55 pct. - 900
Deci considerand ca cei aprox.700 cu 40 si 55 pct. vor intra mai adaugam 1540 cu 40 pct in asteptare rezulta 2240.....insemnand ca se va opri la 35 puncte......cu erorile de rigoare ..punctari si depunctari in cazul contestatiilor.....
Florine,tie iti este usor sa vorbesti acum!pngflorin scrie:cipry74 scrie:Dupa numaratoarea mea ordinea celor 2600 de contestatii este:
-0 si cativa cu 15 pct.- aprox.600
-20 pct. - aprox.-1100
-35 , 40, 55 pct. - 900
Deci considerand ca cei aprox.700 cu 40 si 55 pct. vor intra mai adaugam 1540 cu 40 pct in asteptare rezulta 2240.....insemnand ca se va opri la 35 puncte......cu erorile de rigoare ..punctari si depunctari in cazul contestatiilor.....
sunt de acord cu calculul de mai sus, insa vine sesiunea din iulie 2012, asa ca nu disperati...
oltenasu scrie:Eu personal o sa astept notificarea, dar nu e rau sa ma informez de pe acum de ce demersuri sunt necesare. Pentru ajutor, eu am citit mai jos:
http://obratila.ro/2011/02/cum-iti-faci-un-pfa-ghid-si-acte-necesare/
Sper sa fie de folos
eugen_c scrie:Multumim frumos pentru informatii!
Am totusi o nelamurire:
"copie după certificate/diplome care să ateste pregătirea profesională în domeniul în care doriți să activați și/sau copie după documente care să ateste experiența profesională – ! Atenție: sunt acceptate numai diplome în limba română"
Sa inteleg ca daca nu am diploma de apicultor, nu ma pot autoriza? Cursul de apicultor il voi urma abia anul acesta in toamna. Documente care sa ateste experienta profesionala cine imi poate elibera? ...bunicul?![]()
Sau pot prezenta diploma de licenta?(cu toate ca profilul terminat nu are legatura cu apicultura)
Multumesc frumos,
Asta se numeste fals si uz de fals,care mi se pare ca se ca pedepseste.Asa ca ai grija.balasbebe scrie:eugen_c scrie:Multumim frumos pentru informatii!
Am totusi o nelamurire:
"copie după certificate/diplome care să ateste pregătirea profesională în domeniul în care doriți să activați și/sau copie după documente care să ateste experiența profesională – ! Atenție: sunt acceptate numai diplome în limba română"
Sa inteleg ca daca nu am diploma de apicultor, nu ma pot autoriza? Cursul de apicultor il voi urma abia anul acesta in toamna. Documente care sa ateste experienta profesionala cine imi poate elibera? ...bunicul?![]()
Sau pot prezenta diploma de licenta?(cu toate ca profilul terminat nu are legatura cu apicultura)
Multumesc frumos,
Fara diploma nu poti sa vinzi nici macar flori la coltul strazii. Sunt firme care elibereaza diplome online. Cauta si vei gasi altfel il incurci pe altul.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori