de EugenVoinea » 15 Mar 2013, 19:30
Va salut !
A trecut anul decand nu am mai scris nimic pe aici ,nu ca as avea ceva noutati,dar...
Sambata si duminica ce au trecut am fost la stupina si am stramtorat cuiburile,am curatat fundurile de stupi de albine moarte si resturi ceara apoi le-am flambat.
Am fost bucuros sa constat ca toate familiile sunt OK,(mancare ,puiet ,condens)dar si mai bucuros am fost cand am mers la un stup,pe care il credeam pirdut din Ianuarie , sa-i iau ramele cu miere si sa le dau la altii mai nevoiasi ,am constatat ca traieste si are si puiet pe trei fete de rama .De fapt acest stup nu a avut nici o problema ,eu da ,isi formase ghemul de iernare in corpul de sus,iar eu am controlat doar in cel de jos,m-am mirat ca nu sunt albine moarte pe rame ,i-am astupat urdinisul si PA,au stat ne iesite la curatire,fapt pt .care m-au facut pe mine de c...a.
ps .totusi am invatat ceva;,, albinele trec iarna usor cu mancare si fara stres"
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.