Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Sunt pe net?deci exist

Mesajde EugenVoinea » 26 Ian 2012, 18:24

Va salut! nume si prenume:Voinea Eugen ;varsta: 52 ani ; nascut;Obarsia -Olt; domiciliu:Craiova; stare civ: casatorit; copii: Raluca-studenta -Bucuresti; albine:24 familii ; catei:-golden retrevier; pTomyisoi:Caio-birmaneza ;
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Re: Sunt pe net?deci exist

Mesajde jenica67 » 26 Ian 2012, 18:47

Bine ai venit pe forum ! Golden retrevier, frumos si inteligent catel a avut si fiul meu unu si am avut si pui. Dar spune-ne cum stai cu albinele, pune si niste poze. Apropo de golden retrevier :
Fişiere ataşate
IMG_2339.jpg
jenica67

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Ian 2012, 18:50

e bine ca existi !!! e chiar foarte bine !!! bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde nae » 26 Ian 2012, 18:54

Multa sanatate ! Curaj .
nae

Mesajde EugenVoinea » 26 Ian 2012, 21:12

Multumesc la toti pentru binete . Intradevar frumosi, inteligenti si energiti<cateii> In ceea ce priveste albinele !...Pana in anul 2006 nici intepat nu am fost,habar nu am avut despre ele . Totul avenit asa ,nustiu,mi-a vorbit cineva despre albine ,regine,stupi ,si gata ,microb incrier :lol: Am inceput cu patru familii in 2006 ,apoi anul urmator i-am dublat,plus un roi si tot asa , acum am 24 verticali pe 10 rame si mag.1/1si3/4. Nu am facut pastoral dar ma bate gandul.Inv. apicol este made voinea,mai putin o perie si o furculita . Poze nuprea curand ca nustiu<greu,ca limba rusa>
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde proapis13 » 27 Ian 2012, 17:46

Bine ai venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 13:48

Sambata ,25 Feb.am fost la stupina si m-am bucurat cand am constatat ca tot efectivul a raspuns prezent la apel. Am curatat zapada din fata stupilor si am asternut crengi uscate in cazul ca vor sa stea si ele la o suieta . Am controlat sa vad daca au consumat turta de candi pusa in urma cu doua saptamani si am completat unde a fost cazul, ocazie cu care,multe din ele au sarit sa ma sarute,dar n-au apucat decat una pe spranceana si cateva pe maini
Fotografie0059.jpg
Fotografie0066.jpg
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 13:58

Fotografii din stupina! din 25.Feb .
Fotografie0067.jpg
Fotografie0073.jpg
Fotografie0077.jpg
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 14:04

Fotografii din 11Feb!
Fotografie0031.jpg
Fotografie0036.jpg
Fotografie0027.jpg
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 14:13

El este Tomy,cel care, pe fiecare dimineata curata urdinisele ,si tot el anul trecut intr-o noapte ~1,5kg de ceara . :lol:
Fotografie0083.jpg
EugenVoinea

Mesajde ves.lucian.zabrani » 28 Feb 2012, 14:55

oare nu le deranjeaza daca curata urdinisele in fiecare dimineata ??? intreb si eu !!! :roll: :o :shock: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 15:54

ves.lucian.zabrani scrie:oare nu le deranjeaza daca curata urdinisele in fiecare dimineata ??? intreb si eu !!! :roll: :o :shock: :lol:
Asta se intampla in sezonul activ ,l-am vazut eu !iarna nu locuiesc acolo. Multa sanatate !
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 28 Feb 2012, 19:29

EugenVoinea scrie:El este Tomy,cel care, pe fiecare dimineata curata urdinisele ,si tot el anul trecut intr-o noapte a ''procesat'' ~1,5kg de ceara . :lol:
Fotografie0083.jpg
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 15 Mar 2013, 19:30

Va salut !
A trecut anul decand nu am mai scris nimic pe aici ,nu ca as avea ceva noutati,dar...
Sambata si duminica ce au trecut am fost la stupina si am stramtorat cuiburile,am curatat fundurile de stupi de albine moarte si resturi ceara apoi le-am flambat.
Am fost bucuros sa constat ca toate familiile sunt OK,(mancare ,puiet ,condens)dar si mai bucuros am fost cand am mers la un stup,pe care il credeam pirdut din Ianuarie , sa-i iau ramele cu miere si sa le dau la altii mai nevoiasi ,am constatat ca traieste si are si puiet pe trei fete de rama .De fapt acest stup nu a avut nici o problema ,eu da ,isi formase ghemul de iernare in corpul de sus,iar eu am controlat doar in cel de jos,m-am mirat ca nu sunt albine moarte pe rame ,i-am astupat urdinisul si PA,au stat ne iesite la curatire,fapt pt .care m-au facut pe mine de c...a.

ps .totusi am invatat ceva;,, albinele trec iarna usor cu mancare si fara stres"
EugenVoinea

Mesajde EugenVoinea » 15 Mar 2013, 20:46

Cateva fotografii cu inventarul meu ,executie proprie,mai putin cilindrul de afumator:
Fişiere ataşate
inv apicol.jpg
disp.gaurit rame.jpg
disp.gaurit rame dintr-un motor de masina de spalat.
centrifuga manuala cu patru rame.jpg
centrifuga pentru patru rame cu disp.de antrenare din torpedou de bicicleta semicursiera.
EugenVoinea

Mesajde cobi » 15 Mar 2013, 22:14

Sunteti mester mare nene Eugen! Gauritorul de rame cred ca isi merita osteneala cel mai mult :)

Spor in toate!
cobi

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?