adycnst scrie:auzi, nea' janese hai sa discutam despre "epuizarea" albinei - matale sustii ca in 40 de ani de stuparit ai descoperit ca albina se epuizeaza dand din aripi sa produca caldura, asa este!?...cred ca este fals - ?
adycnst scrie:pai nea' janese in matematiuca se formuleaza o ipoteza care se demonstreaza....ipoteza cu albina nu moare de frig ci de foame este demonstrata, cealalta cu datul albinei din aripi inca nu, asa ca hai sa incercam sa o demonstram! STIINTIFIC!
adycnst scrie:acum 500 de ani, 1000 de ani, in scorbura copaculuipe unde intra zapada si vintul ca nu se gandea nimeni la cutii sau alte alea, au dat din aripi si tot nu au murit de epuizare!
ves.lucian.zabrani scrie:sa traiesti nea Janese !!! recente nu am !!! dar am 3 poze facute toamna trecuta tarziu !!! se vede data pe poze !!!
janese scrie:ves.lucian.zabrani scrie:sa traiesti nea Janese !!! recente nu am !!! dar am 3 poze facute toamna trecuta tarziu !!! se vede data pe poze !!!
du=te in gradina si......tzac un foto...macar la zapada!!!puturosuleeee!!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori