mda... la noi deja a inceput sa ninga desi codul "porcaliu" de ninsoare e anuntat de maine seara.
om vedea ce-o mai fi...
teinegru64 scrie:Cipri S scrie:Mi-au murit 3 stupi,albina nu s-a deplasat din cauza gerului.stpii erau impachetati insa am vazut gheata inauntru,ramele prinse intre ele de gheata.
Daca aratau la fel.....stai calm.Eu am max.1000 de albine in acel stup .Deocamdata nu sunt ingrijorat.
Pagube destul de mari vom avea de la ciocanitori.
teinegru64 scrie:Pana nu apar viorelele si ghioceii....nu calc pe acolo.Sunt mai linistit acum....am scapat de ciocanitori.doar nu le vor cauta prin zapada.
teinegru64 scrie:Pana nu apar viorelele si ghioceii....nu calc pe acolo.Sunt mai linistit acum....am scapat de ciocanitori.doar nu le vor cauta prin zapada.
nae scrie:teinegru64 scrie:Pana nu apar viorelele si ghioceii....nu calc pe acolo.Sunt mai linistit acum....am scapat de ciocanitori.doar nu le vor cauta prin zapada.
Sper ,pt. dv. ,sa aveti stupii inclinati spre urdinis .
Eu am 16-20 de stupi pe un plan drept (de regula bagam o stinghie in spate si-i inclinam ) zapada topita curge pe scandura de zbor si ingheata ... ,am dat-o jos de pe capace ,la urdinis am lasat-o de frica pitigoilor .
Cipri S scrie:Mi-au murit 3 stupi,albina nu s-a deplasat din cauza gerului.stpii erau impachetati insa am vazut gheata inauntru,ramele prinse intre ele de gheata.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 93 vizitatori