Alecs scrie:Hello and welcome,
Hello dear beekeeper and thank you so much for your salutary
Alecs scrie:Здравствуйте и добро пожаловать,
Здравствуйте и спасибо вам!
Alecs scrie:sau mai bine hai pe romana ca sa ne intelegem mai usor -
Fara doar si poate, plus la asta si toti albinarii (si cititorii) din acest forum ne vor intelege usor.
Alecs scrie: buna ziua si bine ai venit.
Buna sa-ti fie inima si bine te-am gasit.
Alecs scrie:Ne bucuram ca ne-ai gasit, si ca esti de-al nostru, adica albinar.
Multumesc, si eu ma bucur ca existati si ca v-am gasit cu ajutorul Domnului (prin cautatorul google).
Alecs scrie:Citind acest forum ,( si altele) de apicultura ai gasit sigur si unele informatii despre ce, si cum e pe aici.Acuma e normal sa aflam si noi ce si cum e pe acolo si profitam de prezenta ta in forum sa ne faci unele dezvaluiri cum e apicultura in Basarabia, chiar daca esti la inceput asa cum zici.
Da, am gasit diversa informatie prin internet cu privire la apicultura (albinarit, stuparit) dar inca nu am reusit sa citesc tot acest forum, nu mai zic de cel vechi, ca sa nu repet una si aceeasi, si totusi sper sa reusesc sa citesc toata informatia din acest forum.
Cu privire cum e la noi: pai eu consider ca in zona aceasta carpatica (Europa centrala, din jurul muntilor Carpati) nu difera radical in ce priveste climatul, natura, apicultura. Si totusi cu prima ocazie o sa ma stradui sa public ceva informatie (dezvaluiri) cum e apicultura aici in Chisinau si jurul Chisinaului.
Alecs scrie: Hai la treaba
Cu Doamne ajuta! Cine nu lucreaza nici sa nu manance.
Alecs scrie: si, asa pentru inceput as fi curios pe ce fel de lazi lucrezi,
La mine inca nu au ajuns familiile promise/asteptate, eu abia imi pregatesc casutele, ramele, ambianta pentru albini. Desigur ca si citesc carti, site'uri, forum'uri, blog'uri, privesc poze, video clipuri pentru a fi cat mai pregatit pentru ingrejirea micutelor si iubitelor albini. Nu am dorit chiar acum sa vorbesc despre ce fel de lazi am pentru albini, caci inca singur nu stiu cat sunt ele de potrevite, dar totusi va scriu: am mesterit casute pentru albinute (stupuri, stiubeie) din frigidere uzate cu un albinar care deja are experienta in asa lucru si care a si strans miere din asa stiubeie.
Alecs scrie: cum ai pregatit familiile pentru intrare in iarna , si cam cum se prezinta acum.
deci dupa cum ai inteles din cele scrise de mine mai sus, nu am avut ce pregati pentru intrare in iarna.
Alecs scrie: Incepe doar si sa vezi cum o sa vina intrebarileeeeeeeeeee !
Sigur, deja vad cum vin intrebarile! si ma bucur.
Alecs scrie:Respect , Alecs
Respect reciproc.
Alecs scrie:PS. Salutul de inceput a fost doar o aluzie la faptul ca ( ai zis ) stapanesti cele trei graiuri

, dar si o urare sincera.
Am priceput, multumesc mult pentru urarile tale si sinceritatea ta, apreciez.
Sa ne auzim doar de bine!
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13