Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Adresare de multumire catre albinarul: Cristi Vidican

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 13:11

cristi_vidican scrie:Bine ai venit Alexandru!

Cristi, bine te-am gasit!
cristi_vidican scrie:Sper ca vei avea puterea sa iei de aici ce-i bun si sa nu te bagi in clinciuri.

Multumesc, nadajduiesc si eu asa.
cristi_vidican scrie:Unii dintre noi stau la colt, sa te prinda cu ceva...

Regula: "din doisprezece unul e Iuda" imi este cunoscuta, totul e in ordine.
cristi_vidican scrie:Ignora-i!

Multumesc de sfat fratesc!
cristi_vidican scrie:Sunt printre membri si oameni de mare caracter, oameni care sunt gata sa-ti raspunda cu drag la intrebari.

Nu ma indoiesc, sa le ajute Dumnezeu.
cristi_vidican scrie:Forumul acesta si cel vechi merge mai departe datorita altruismului multora, care dau aici informatii, imbogatindu-ne pe toti, cu riscul de a primi inapoi rau.

Asa-i peste tot in lume, in orice tara, oras, companie, grup etc.
cristi_vidican scrie:Te vei bucura de forum daca vei primi si vei da.

Da, consider si eu asa, sper sa reusesc si sa dau in viitorul apropiat.
cristi_vidican scrie:Cu pretuire,
Cristi Vidican

Sanatate tie!
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Adresare de multumire catre albinarul: Proapis13

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 13:21

proapis13 scrie:Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:

Bine v-am gasit in marea familie de albinari forumisti ! :)
proapis13 scrie:Vezi ca mai sunt cativa frati moldoveni de dincolo de Prut pe forum

Frati romani am peste tot globul, multumesc, nu-ti fa griji cu privire la una ca asta, imi cunosc fratii de sange.
proapis13 scrie:salve :D

salutare :)
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Re: Alexandru Scântei, pagina de prezentare.

Mesajde kamy » 16 Feb 2012, 13:51

multa sanatate bace moldovean!
am auzit de la o pasarica cum ca la voi s-ar fabrica faguri din plastic sau rame din plastic,e adevarat sau o fi una din multele vanatoresti,pescaresti si-n cazul nostru stuparesti?
o zi buna!
kamy

Mesajde namzeb » 16 Feb 2012, 14:21

Bine ai venit pe meleagurile noastre. Eu cum s-o facut revolutia am plecat spre voi si m-am insurat cu una chiar deacolo de unde esti tu din Chisinau si am gasit femeie buna face nevastamea niste conservaraie de iti lingi degetele.Da daca ai venit la noi dai inainte cu poze si alte vorbe de duh.Am pe-acolo multi prieteni si cumetri. Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 14:23

Alecs scrie:Hello and welcome,

Hello dear beekeeper and thank you so much for your salutary
Alecs scrie:Здравствуйте и добро пожаловать,

Здравствуйте и спасибо вам!
Alecs scrie:sau mai bine hai pe romana ca sa ne intelegem mai usor -

Fara doar si poate, plus la asta si toti albinarii (si cititorii) din acest forum ne vor intelege usor.
Alecs scrie: buna ziua si bine ai venit.

Buna sa-ti fie inima si bine te-am gasit.
Alecs scrie:Ne bucuram ca ne-ai gasit, si ca esti de-al nostru, adica albinar.

Multumesc, si eu ma bucur ca existati si ca v-am gasit cu ajutorul Domnului (prin cautatorul google).
Alecs scrie:Citind acest forum ,( si altele) de apicultura ai gasit sigur si unele informatii despre ce, si cum e pe aici.Acuma e normal sa aflam si noi ce si cum e pe acolo si profitam de prezenta ta in forum sa ne faci unele dezvaluiri cum e apicultura in Basarabia, chiar daca esti la inceput asa cum zici.

Da, am gasit diversa informatie prin internet cu privire la apicultura (albinarit, stuparit) dar inca nu am reusit sa citesc tot acest forum, nu mai zic de cel vechi, ca sa nu repet una si aceeasi, si totusi sper sa reusesc sa citesc toata informatia din acest forum.
Cu privire cum e la noi: pai eu consider ca in zona aceasta carpatica (Europa centrala, din jurul muntilor Carpati) nu difera radical in ce priveste climatul, natura, apicultura. Si totusi cu prima ocazie o sa ma stradui sa public ceva informatie (dezvaluiri) cum e apicultura aici in Chisinau si jurul Chisinaului.
Alecs scrie: Hai la treaba

Cu Doamne ajuta! Cine nu lucreaza nici sa nu manance.
Alecs scrie: si, asa pentru inceput as fi curios pe ce fel de lazi lucrezi,

La mine inca nu au ajuns familiile promise/asteptate, eu abia imi pregatesc casutele, ramele, ambianta pentru albini. Desigur ca si citesc carti, site'uri, forum'uri, blog'uri, privesc poze, video clipuri pentru a fi cat mai pregatit pentru ingrejirea micutelor si iubitelor albini. Nu am dorit chiar acum sa vorbesc despre ce fel de lazi am pentru albini, caci inca singur nu stiu cat sunt ele de potrevite, dar totusi va scriu: am mesterit casute pentru albinute (stupuri, stiubeie) din frigidere uzate cu un albinar care deja are experienta in asa lucru si care a si strans miere din asa stiubeie.
Alecs scrie: cum ai pregatit familiile pentru intrare in iarna , si cam cum se prezinta acum.

deci dupa cum ai inteles din cele scrise de mine mai sus, nu am avut ce pregati pentru intrare in iarna.
Alecs scrie: Incepe doar si sa vezi cum o sa vina intrebarileeeeeeeeeee !

Sigur, deja vad cum vin intrebarile! si ma bucur.
Alecs scrie:Respect , Alecs

Respect reciproc.
Alecs scrie:PS. Salutul de inceput a fost doar o aluzie la faptul ca ( ai zis ) stapanesti cele trei graiuri :D , dar si o urare sincera.

Am priceput, multumesc mult pentru urarile tale si sinceritatea ta, apreciez.
Sa ne auzim doar de bine!
Alexandru.Chisinau

Adresare de multumire catre albinarul: ves.lucian.zabrani

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 14:34

ves.lucian.zabrani scrie:bine ai venit printre noi !!!

Multumesc, chiar ma bucur si eu ca v-am gasit, stimati albinari.
ves.lucian.zabrani scrie:sanatate maxima tie si familiei tale !!!

Sa te auda Dumnezeu! Si tie si familiei tale la fel!

Sa ne auzim de bine!
Alexandru.Chisinau

Adresare ca raspuns catre albinarul: kamy

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 14:56

kamy scrie:multa sanatate bace moldovean!

Sa ne traiesti vecinic, române!
kamy scrie:am auzit de la o pasarica cum ca la voi s-ar fabrica faguri din plastic sau rame din plastic,e adevarat sau o fi una din multele vanatoresti,pescaresti si-n cazul nostru stuparesti?

Deocamndata nu posed o astfel de informatie, daca aflu ceva concret, o sa dau de stire.
kamy scrie:o zi buna!

Numai bine!
Alexandru.Chisinau

Adresare de multumire catre albinarul: Namzeb

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 15:16

namzeb scrie:Bine ai venit pe meleagurile noastre.

Multumesc, bine v-am gasit pe meleagurile noastre.
namzeb scrie:Eu cum s-o facut revolutia am plecat spre voi si m-am insurat cu una chiar deacolo de unde esti tu din Chisinau si am gasit femeie buna

Ma bucur sa aud una ca aceasta, slava Domnului, frate roman. Sa va dea Domnul la ambii multi ani fericiti impreuna inainte!
namzeb scrie:face nevastamea niste conservaraie de iti lingi degetele.

Foarte bine! Sa o tina tot asa si inainte.
namzeb scrie:Da daca ai venit la noi dai inainte cu poze si alte vorbe de duh.

Neaparat! O sa merg inainte dupa posibilitate/cpacitate/puteri.
namzeb scrie:Am pe-acolo multi prieteni si cumetri.

pai esti fericit frate, vino mai des prin Chisinau, te asteptam! Si eu am rude dincolo de Prut, dar imi trebuie viza, bani si timp ca sa ajung la ele. Deocamndata mai rarut si mai dragut in ce tine de calatoriile cu vizita.
namzeb scrie:Cu respect

Sa ne auzim de bine
Alexandru.Chisinau

Mesajde Bee Happy » 16 Feb 2012, 21:08

Alexandru.Chisinau scrie:
Doritorii de a ma vizita sunt bineveniti!
Ajutati pe sfinti cand sunt in nevoie. Fiti primitori de oaspeti. Romani12:13
Fiti primitori de oaspeti intre voi, fara cartire. 1Petru4:9

Se stie ca ospitalitatea romanilor (si a basarabenilor) este proverbiala.
Dar din cand in cand, ca sa fie reconfirmata aceasta calitate, trebuie supusa testului :mrgreen:
Uitati ce propunere am:
In fiecare an, in luna Iulie sau August, un grup mixt (romani si germani) face o excursie in R. Moldova. Doi dintre nemti sunt stupari (sau detinatori de albine :mrgreen: ), ceilalti mari consumatori de miere :D. M-as putea alatura lor, avand ca scop (eu) o vizita la dv. si la fratii aceia de credinta stupari :D , pe care i-ati ajutat la scos mierea. Ce ati zice de un popas de cateva ore la dv. acasa, sau la stupina de care vorbeati.
Ultima oară modificat de Bee Happy pe 16 Feb 2012, 23:08, modificat 1 dată în total.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Vizita reciproca intre albinari e binevenita!

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Feb 2012, 22:44

Bee Happy scrie:
Alexandru.Chisinau scrie:
Doritorii de a ma vizita sunt bineveniti!
Ajutati pe sfinti cand sunt in nevoie. Fiti primitori de oaspeti. Romani12:13
Fiti primitori de oaspeti intre voi, fara cartire. 1Petru4:9

Da, confirm ca eu (Alexandru Scântei) am scris din inima cele de mai sus, si ma bucur ca cineva a observat cele scrise de mine, drept ca versetele biblice nu au fost postate ca mesaj (introduse in textul meu nemijlocit) dar ca subsemnatura la liniatul 'interese'.
Bee Happy scrie: Se stie ca ospitalitatea romanilor (si a basarabenilor) este proverbiala.
Dar din cand in cand, ca sa fie reconfirmarea aceasta calitate, trebuie supusa testului :mrgreen:

Cuvinte de aur :)
Bee Happy scrie:Uitati ce propunere am:
In fiecare an, in luna Iulie sau August, un grup mixt (romani si germani) face o excursie in R. Moldova. Doi dintre nemti sunt stupari (sau detinatori de albine :mrgreen: ), ceilalti mari consumatori de miere :D. M-as putea alatura lor, avand ca scop (eu) o vizita la dv. si la fratii aceia de credinta stupari :D , pe care i-ati ajutat la scos mierea. Ce ati zice de un popas de cateva ore la dv. acasa, sau la stupina de care vorbeati.

Chiar va astept in ospetie, veniti, drept ca nu prea multi intro vizita, sa nu ajunga voastra o povoara pentru familia mea. Stiu ca sunt albinari intre voi care se viziteaza/intalnesc, acest lucru e foarte binevenit.
Apropo, mierea e sățoasă, oamenii o mananca cu lingurita, chiar de ar fi sa o manace cu polonicul, cat incape intr-un om? Toate se face in limitile normalului.

Spune ca cei batrani trebuie sa fie treji, vrednici de cinste, cumpatati, sanatosi in credinta, in dragoste, in rabdare. (Tit.2:2)
Sfatuieste, de asemenea, pe tineri sa fie cumpatati (Tit.2:6)
sa nu vorbeasca de rau pe nimeni, sa nu fie gata de cearta, ci cumpatati, plini de blandete fata de toti oamenii. (Tit.3:2)
Alexandru.Chisinau

Mesajde paul » 16 Feb 2012, 22:51

Alexandre ... daca ai sti cu cata blandete am intrebat ... si eu :roll:
Blandu ... Paul
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bee Happy » 16 Feb 2012, 23:17

Aoleeuuu!
Stai linistit, ca eu cand am spus ''mari mancatori de miere'' m-am referit la nemti ca sunt primii din Europa la consum de miere ( cam 5 kg/an, daca nu ma insel) si nicidecum ca se asteapta sa gaseasca pe fiecare masa o galeata cu miere. Si ei (grupul la care m-am referit)pe unde merg, nu sunt o povara pentru nimeni. As spune chiar dimpotriva. Oricum, mai cumpatati decat germanii, eu nu am intalnit alti europeni.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde paul » 16 Feb 2012, 23:22

"Bee Happy"
Oricum, mai cumpatati decat germanii, eu nu am intalnit alti europeni.

Mai ales la ... bere !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Vizita reciproca intre albinari e binevenita!

Mesajde Alexandru.Chisinau » 17 Feb 2012, 00:45

Bee Happy scrie: ... eu cand am spus ''mari mancatori de miere'' m-am referit la nemti ca sunt primii din Europa la consum de miere ( cam 5 kg/an, daca nu ma insel) si nicidecum ca se asteapta sa gaseasca pe fiecare masa o galeata cu miere.

Bee Happy, ma ierti, nu te-am inteles intocmai.

Bee Happy scrie: Si ei (grupul la care m-am referit)pe unde merg, nu sunt o povara pentru nimeni. As spune chiar dimpotriva. Oricum, mai cumpatati decat germanii, eu nu am intalnit alti europeni.

Sincer, va astept fara doar si poate la mine/noi in vizita, poate organizam si o excursie foto la stupari (a grupului nostru informal de albinari), sa vada cum e la noi albina, albinaritul, natura, mierea s.a. :)

Privitor la cumpatati, da, germanii sunt renumiti in acest lucru. Eu am mai dat de elvetieni cumpatati, austrieci, danezi, englezi s.a. Desigur ca depinde in primul rand de la fiecare om in parte si nu de nationalitate/etnie, dar totusi trebuie sa recunosc ca ADN-ul si educatia generala isi face rolul.
Alexandru.Chisinau

Film de prezentare a orașului Chișinău

Mesajde Alexandru.Chisinau » 18 Feb 2012, 14:52

Film de prezentare a orașului (meu) Chișinău :)

Alexandru.Chisinau

Mesajde ves.lucian.zabrani » 18 Feb 2012, 17:37

salut Alexandru !!! voi cum stati cu zapada ???
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?