Dobanzil a scris:
Sal'tare!
Fecioru' bunicului, pai mult mai bine izolai hranitoarele, turnand in interior ceara topita si dupa ce roteai putin hranitorul sa ajunga peste toate imbinarile, surplusul il goleai in recipientul din care l-ai turnat.....Si asa cu fiecare hranitor .....Sa vezi ce treaba buna iese, mai ales daca-i ceara bine topita, deci foarte fluida.....Astupa tot.....Nu mai ai teaba niciodata.....Ca ceara nu o rod ca pe propolis.....Asa.....La anu' iar curg.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget.
Ahile a scris:
E criza frate .
Cat despre imbinare foloseste un produs de lipit lemn,este f bun.
Am folosit si eu ceara, dar nu am fost multumit.
victor s a scris:
scuze, ca poate pun o intrebare idioata, dar sunt incepator... de ce scoti pastura din faguri? exista in stupii tai asemenea cantitate incat sa te poti debarasa de ea?
te salut cu respect
proapis13 a scris:
Lashi rama in lada frigorifica o anumita perioada de timp
pana se intareshte pastura dupa care o parte v-a cadea la
lovituri date cu podul palmei iar restul se scot cu o iglitza
shi ies fara camashuiala
salve
victor s a scris:
scuze, ca poate pun o intrebare idioata, dar sunt incepator... de ce scoti pastura din faguri? exista in stupii tai asemenea cantitate incat sa te poti debarasa de ea?
te salut cu respect.
]
corect...n-am stiut ca este asa de scumpa...eu am colectat cateva lingurite de polen si sincer nu prea mi-a placut...dar probabil pastura este altceva...
viorel55 a scris:
Acum urmeaza inscrierea intr-o asociatie apicola.
Apoi cursul de calificare ca apicultor....
Succes iti doresc !
adi74 a scris:
la breaza mai sunt probleme cu alunecarile de teren?ce ai bre boierule in cutiile alea de le ai priponit asa! dai goneta ca acu infloresc pomii!
Succes Cosmine
Ma bucur pt. ca vad ca esti un realist si ... nu un visator cu capul in nori.
Tzine-o tot asha shi vei reushi ...
adi74 a scris:
e cam tarziu pe 20 aprilie la breaza!eu locuiesc la plopeni si maine poimaine nfloreste zarzaru!daca te ajuta cu ceva ii poti aduce la mine fara nicio prb si fara nicio obligatie!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori