Azi am fost cu prietenul meu (un stupar "mai batran") intr-o stupina sa vedem ce are omul de vanzare.
dupa ce am discutat "termenii fiscali" am rugat proprietarul (un stupar intre doua varste) sa ne dea si noua o masca si un afumator sa aruncam cate o privire scurta in 2-3 stupi.
pana aici nimic deosebit. omul a plecat "sa faca nitel fum" si cam cat am fumat noi o tigara intra inapoi pe poarta stupinei cu o cutie de tabla cu maner cum se duce bunica sa tamaie la cimitir :uimit:
noi initial am zis ca face misto de noi si l-am intrebat: dar masca? la care el cu ochii cat cepele la noi: ce masca? eu nu am folosit niciodata masca. eu si EXTRAG fara masca.
va dati seama ca am ramas amandoi cracanati. ne gandeam noi ca stie el omu ce stie... cine stie ce cumintenii de albine o avea.
si asa ca increzatori inarmati cu "afumatorul" improvizat am deschis primul stup.
bunicel... l-am deschis pe-al 2-lea ceva mai bun ca primul.
l-am deschis si pe al 3-lea si mi-am luat direct un ac fix in pleoapa de la ochiul drept. in secunda 2 au tabarat toate pe mine dupa mirosul de venin. asa ca am facut cale intoarsa si am tulit-o din stupina. pe drum ma scuturam de zor si mi-a mai tras una un ac si in ceafa.
asa ca 2 intepaturi in cap in nici 2 minute.
apoi am plecat si mai tarziu l-am ajutat pe prietenul meu in stupina lui la pregatirile de primavara.
mi-a intrat pe cracul blugilor una si undeva sus langa bazin pe exteriror mi-atras-o.
si uite asa mi-am luat si eu 3 intepaturi intr-o zi si uite ca inca mai scriu :nudie:
Partea cea mai ciudata e ca nu m-am umflat mai deloc la ochi iar in ceafa am o umflatura cam cat o visina mai mica iar pe picior deja a trecut...