Ma , io nu stiu engleza.
astazi am fost la "schopping" cu nevasta.Am luat un ziar sa citesc.Si am vazut afirmatia lui ilici (boul).Sotia stie bine engleza si mi-o tradus.
Am ras cu lacrimi.
Ioan Guist scrie:"The ducks came from the trucks"
Ioan Guist scrie:Nu stiti nimic!!
Adevarul sta in super afirmatia ragaita de iliescu in senatul american.In Senat Baaa!!!
Citeste si rumega:
"The ducks came from the trucks"
Mc' Donald-u de oltenita.
cornelioandanciu scrie:Si totusi, ce a fost inainte de istoria asa zisa antica?Sa nu uitam ca noi la scara geologica abia am iesit din pestera.Urmasii nostri peste aproximativ doua miliarde de ani vor gasi niste fosile si vor spune ca ei sunt urmasii oamenilor. Bineinteles cu polemicile de rigoare!
Cristian IONITA scrie:avand in vedere viteza cu care ne indrewptam spre idiotie si superficialitate este foarte posibil ca literatura sa nu foloseasca la mare lucru pentru ca nu va fi nimeni capabil sa si citeasca
cornelioandanciu scrie:Da, bine, poate asa o fi cum spune acest reputat arheolog reputat specializat in inmormantarile epocii bronzului, presupun ca ia bani grei bentru asta, fiind si ceva profesor, daca nu ma insel. Mai auzisem de un medic orelist specializat doar in nara stanga.Nu a facut altceva decat sa lase problema in "coada de peste", nerezolvata.Nu sunt de acord nici cu niste indivizi care , cu niste priviri fixe si cu un aer martial, declara ca ei sunt urmasii dacilor, asa o fi, dar ce spun izvoarele istorice?Stim doar atat cat stim.
Cristian IONITA scrie:cati istorici cunosti personal? adica sa stii sigur cam ce-i trage de buzunare?
despre departamentul de istorie din cadrul armatei .... nu vreau sa starnesc flame-uri dar permite=mi sa te sfatuiesc sa le tratezi parerile cu maxim de succeptibilitate ... oameni atat de "japite" decat in armata rar mai gasesti.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori