Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pagina lui Jonny_it :)

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 22:57

La cat de puternice au iesit in primavara s-au dezvoltat cam greu. Chiar daca au fost zile cand au avut cules foarte bun au fost si multe zile ploioase.
Anul trecut deja pusesem corpul 3 la mai bine de jumatate;
Fişiere ataşate
2012-05-19 14.06.24.jpg
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2012, 22:58

hmmm .... nu stiu daca tu stii inceputurile .... dar denumirea de apiardeal nu prea avea nimic de-a face cu specificul local .... acolo se manifestau la inceput cu precadere cei suparati pe stuparitul .... iar primele posatri sunt de fapt mizerii si balacareli facute de diversi la adresa moderatorilor de aici ... bineinteles ca in timp au sters sau modificat posturile "incriminatoare" iar acum unii dintre cei mai spurcati la gura fac frumos pe aici .... asta nu-i musai rau daca ar fi macar sinceri.

Apiardeal nu a fost singurul forum de acest gen (deschis la frustrare si de catre frustrati) .... dar el a fost de fapt campion .... parerea mea .... foarte bine ca s-au dus pe apa sambetei .... ceva oricat de frumos ar arata acum avand temelia gaunoasa nu are cum sa reziste .... iar daca exista de fapt pe termen lung dauneaza.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2012, 22:59

jonny_it scrie:
relutu scrie:Nu stiu eu eram membru doar de un an pe apiardeal,caci de un an sunt si apicultor.Aici sunt incepator nu cunosc pe nimeni dar sper sa ne cunoastem si sa purtam conversatii placute,interesante si la obiect.

Cum au fost grupurile de discutii de pe Yahoo la inceput(2005 - 2007/2008) nu o sa fie nici un forum. Parerea mea.

pai da .... actualul Stuparitul este cu mult peste :D
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:00

Acum majoritatea sunt pe 2 corpuri, adica ocupa bine 22 de rame cu albine(10 - 16 rame cu puiet).
Tinand cont ca mai este aproximativ 1 saptamana pana la salcam este acceptabil.
Fişiere ataşate
2012-05-16 19.59.02.jpg
2012-05-19 13.12.06.jpg
jonny_it

Mesajde relutu » 23 Mai 2012, 23:01

Am inteles. :shock:
relutu

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:02

Cristian IONITA scrie:pai da .... actualul Stuparitul este cu mult peste :D

Ca numar de utilizatori, subiecte, este peste ce era pe Yahoo. Dar totusi atunci parca avea alt farmec. :)
jonny_it

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:05

Puiet
Fişiere ataşate
2012-05-16 18.44.35.jpg
jonny_it

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:06

Si vinovata pentru rama de mai sus. :lol:

Atata deocamdata.
Fişiere ataşate
2012-05-15 17.57.32_2.jpg
jonny_it

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:07

Cristian IONITA scrie:hmmm .... nu stiu daca tu stii inceputurile .... dar denumirea de apiardeal nu prea avea nimic de-a face cu specificul local .... acolo se manifestau la inceput cu precadere cei suparati pe stuparitul .... iar primele posatri sunt de fapt mizerii si balacareli facute de diversi la adresa moderatorilor de aici ... bineinteles ca in timp au sters sau modificat posturile "incriminatoare" iar acum unii dintre cei mai spurcati la gura fac frumos pe aici .... asta nu-i musai rau daca ar fi macar sinceri.

Asta nu o mai stiam.

Cristian IONITA scrie:Apiardeal nu a fost singurul forum de acest gen (deschis la frustrare si de catre frustrati) .... dar el a fost de fapt campion .... parerea mea .... foarte bine ca s-au dus pe apa sambetei .... ceva oricat de frumos ar arata acum avand temelia gaunoasa nu are cum sa reziste .... iar daca exista de fapt pe termen lung dauneaza.

:)
jonny_it

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:10

Cristi - Exista posibilitatea sa incarc pozele undeva si sa pun link catre poza?

Mai bine zis eu am un blog(apicultura si balarii d'ale mele) unde pun poze la o calitate ceva mai buna si mai multe. Stiu ca nu am voie sa pun link-uri catre alte site-uri(chiar daca pe site-ul respectiv nu vand nimic, nu am anunturi, etc, pur si simplu este o pagina unde scriu ce si cum ma ocup de albine, cu bune si cu rele) dar daca as pune direct catre imagine?

.. intreb :)
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2012, 23:18

Pai eu nu mai fac parte din echipa de moderare .... dar asa la bunul simt nu cred ca o sa fie o problema daca dai link catre un site specializat in gazduirea de poze (picassa, flick, etc) ... insa pot fi probleme daca dai link catre un blog (personal sau specializat) .... daca ai timp cauta cazul "maximus" care cu tupeu isi promova blog-ul in care isi facea reclama la vanzarea de carti, organizare de cursuri, etc.

Eu te stiu de baiat educat si banuiesc ca nu trebuie sa-ti explic taman tie cum vine treaba cu bunul simt.

bafta
Cristian IONITA

Mesajde mircea » 23 Mai 2012, 23:18

Pai cine te opreste ?
E si mai bine... nu se incarca forumul.

Imagine
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:22

mircea scrie:Pai cine te opreste ?
E si mai bine...ca nu se incarca forumul.

Perfect!
E si mai simplu pentru ca oricum le incarc acolo si ce este mai important sau are legatura cu o anumita discutie pun si pe forum.

Imagine
jonny_it

Mesajde mircea » 23 Mai 2012, 23:29

Poti folosi versiunea micsorata a pozei....sa arate bine in pagina.
Daca consideri ca este o poza importanta, care trebuie vazuta in detaliu, bagi versiunea marita.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde jonny_it » 23 Mai 2012, 23:35

mircea scrie:Poti folosi versiunea micsorata a pozei....sa arate bine in pagina.
Daca consideri ca este o poza importanta, care trebuie vazuta in detaliu, bagi versiunea marita.

Am inteles. Merci de ajutor. ;)
jonny_it

Mesajde M@rinero » 24 Mai 2012, 14:18

Buna ziua
as dori sa va cer un sfat
am probleme cu introducerea botcilor in roiul nou format si mutat la de 6 km de stupina cu 2-3 rame de albina flancate de miere si pastura , rame luate si de la alti stupi.
au ros botcile pe lateral nu am gasit matcuta eclozata dupa o saptamana
La distanta de o saptamana am reluat lucrarea:am pus noua botca intre rame cu puiet capacit in partea de sus sub speteaza, nu a avut alte botci trase , acelasi lucru .
-ma gandesc sa le pun intr-un grilaj botcile, ce ziceti?
La roiul ramas pe vatra, de unde am luat si ceilalti roi a eclozat matca si astept imperecherea, intrebarea este cum introduceti botcile sa nu le mai strice.
Multumesc.
M@rinero

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?