La cat de puternice au iesit in primavara s-au dezvoltat cam greu. Chiar daca au fost zile cand au avut cules foarte bun au fost si multe zile ploioase.
Anul trecut deja pusesem corpul 3 la mai bine de jumatate;
jonny_it scrie:relutu scrie:Nu stiu eu eram membru doar de un an pe apiardeal,caci de un an sunt si apicultor.Aici sunt incepator nu cunosc pe nimeni dar sper sa ne cunoastem si sa purtam conversatii placute,interesante si la obiect.
Cum au fost grupurile de discutii de pe Yahoo la inceput(2005 - 2007/2008) nu o sa fie nici un forum. Parerea mea.
Cristian IONITA scrie:pai da .... actualul Stuparitul este cu mult peste
Cristian IONITA scrie:hmmm .... nu stiu daca tu stii inceputurile .... dar denumirea de apiardeal nu prea avea nimic de-a face cu specificul local .... acolo se manifestau la inceput cu precadere cei suparati pe stuparitul .... iar primele posatri sunt de fapt mizerii si balacareli facute de diversi la adresa moderatorilor de aici ... bineinteles ca in timp au sters sau modificat posturile "incriminatoare" iar acum unii dintre cei mai spurcati la gura fac frumos pe aici .... asta nu-i musai rau daca ar fi macar sinceri.
Cristian IONITA scrie:Apiardeal nu a fost singurul forum de acest gen (deschis la frustrare si de catre frustrati) .... dar el a fost de fapt campion .... parerea mea .... foarte bine ca s-au dus pe apa sambetei .... ceva oricat de frumos ar arata acum avand temelia gaunoasa nu are cum sa reziste .... iar daca exista de fapt pe termen lung dauneaza.

mircea scrie:Pai cine te opreste ?
E si mai bine...ca nu se incarca forumul.

mircea scrie:Poti folosi versiunea micsorata a pozei....sa arate bine in pagina.
Daca consideri ca este o poza importanta, care trebuie vazuta in detaliu, bagi versiunea marita.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori