Nea Janese, acum 2 ani stiu cata biologie stiu si acum, poate acum stiu mai putina deoarece nu am mai avut legaturi cu domeniul.
Acum 2 ani vorbeam de carnica si despre cum se comporta aceasta rasa la noi. Asa cum am spus am avut carnica din 2 surse, una este un apicultor din Austria si una nu conteaza pentru ca nu am fost sigur de ce am primit. Am folosit o perioada si a fost buna(in anumite conditii). Am continuat si nu a mai fost ok din motivele exprimate mai sus.
Si da, spre deosebire de altii recunosc, am gresit atunci cand am spus ca este buna.
Daca eram magar si nesimtit acum spuneam ca tot la fel de buna este si haideti sa va vand cateva sute de matci. Poate si de aceea pana nu sunt clarificate anumite aspecte nu o sa vand matci, chiar daca in realitate am o colaborare foarte buna cu unii apicultori din zona. Colaborarea stabilita pe alte criterii, altele decat financiare. Nu dau detalii pentru ca cei care alearga doar dupa banii altora sigur nu o sa inteleaga.
"formator de opinie"

.. nici nu sunt si nici nu am intentia. In special poate pentru ca sunt un apicultor de weekend, adica ma ocup de alea 50 - 90 de familii(in functie de ce vand de la un an la altul) doar in timpul liber. Nu am avut niciodata mai mult de 150 de familii(sunt unii prin tara cu sute/mii) si probabil nici nu o sa am pentru ca in conditiile de la noi nu merita, se pot castiga bani mult mai usor in alte domenii.