Deci pana la urma are logica.
Dar nu am cum sa nu-mi mai pun o intrebare: cand albina se va vedea cu sacii in caruta, adica cu ramele pline, nu o sa slabeasca motoarele, n-o s-o lase mai moale cu culesul din natura, daca este?
Jean Valjean scrie:Deci pana la urma are logica.
Dar nu am cum sa nu-mi mai pun o intrebare: cand albina se va vedea cu sacii in caruta, adica cu ramele pline, nu o sa slabeasca motoarele, n-o s-o lase mai moale cu culesul din natura, daca este?
Mircea_63 scrie:Le-ai dat sirop 2:1, dar pe vreme de seceta. Le-ai asigurat apa?
Mircea_63 scrie:Acuma a trecut canicula si sunt sigur ca in curand ponta va creste
jonny_it scrie:Nu compara albinele cu oamenii
Jean Valjean scrie:...... un dihor si-a facut poteca prin spatele stupilor. A venit, m-a vazut, s-a intors. Am crezut ca a plecat. Da de unde. M-am trezit iar cu el si n-am mai scapat de el (scotea niste sunete de m-a bagat in sperieti) pana nu m-am dat la o parte, ca sa treaca el sa intre intr-o surla de lemne.
un OM scrie: Tot ce va pot spune este ca dihorul se "umfla"in mana lui.....
Mircea scrie:Precis socoate ca i-ai incalcat teritoriul.
Jean Valjean scrie:
.................
O dată cu venirea toamnei, pentru mine au inceput și angoasele pe care le-am tot evitat pana acum. Si discutiile interminabile cu mine insumi: oare o sa ies cu ei din iarnă? Sa unific sau să incerc sa merg cu ei așa?
Mircea_63 scrie:Paule (scuza-ma Jeane ca intreb aici), cum e impachetarea "horn"?
Jean Valjean scrie: ...
Uite ca tot nu mi-a spus Adi Hodis ce mai face Valerica.Bre' nea Adi, mai are albine Valerica?
Sau tu, Victore, ca voi doi erati in aceeasi promotie de apicultori (cum sunt eu cu Mircea63 - te salut Mircea!), v-ati dat licenta in apicultura impreuna, sub indrumarea lui Adi. Ia zi domn'e de ce nu mai apare Valerica pe aici? Am asa o curiozitate daca mai are albine si ce mai face, ca mi-a placut tare mult sa urmaresc povestea pe forumul vechi, acum vreun an.
Mircea_63 scrie: ...
Prielnic an pentru acumulat cunostinte. Am stup nedivizat, familie puternica si am si roi mai buni sau mai slabi. Am si umbra si soare in stupina. Concluzia este ca dezvoltarea merge exponential, adica un roi slabut va progresa extrem de slab raportat la el insusi, iar unul puternic va avea progrese chiar foarte mari. De exemplu, decat sa impart un stup in patru si sa ma chinui cu patru martoage, mai bine impart in doua, stimulez si daca apoi mai impart inca odata in doua, rezultatul va fi mult mai bun.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori