dorindafi scrie:mai bine le puneai un drob de sare
mary77 scrie:In primavara am pierdut 3 famili din cauza adapatorului. Am pus si niste sare mare in apa si sa vezi, veneau albine si de la vecini (fac stationar)pana cand a descoperit bunatatea di stupi mei, nu s-au lasat pana nu l-ea desfintat,nu prea a avut efect nici o metoda fara a afecta si familia mea. ,faceau un furtisag linistit pana omora matca. Am mutat stupi praduiti la 20 m. si acolo veneau dupa iei, intrun timp am crezut ca poate fi vorba de acea albina pe care o folosesc italieni in paduri pentru a decima fam. salbatice ca apoi sa aduca ei culugatoare.In concluzie nu voi mai folosi adapatoare.
mary77 scrie:Reciteste, am zis praduiti sau scuze trebuia sa spun cutiile goale? Si nu e vorba ca nu le dau apa ,am lacuri la 300 m. si stationarul il fac in oras cred ca sunt destule locuri cu apa.Si apropo cate familii, trebuiesc la 1 h. de pomi fructiferi?.Poate am 30 de fam. deci cate h. de livada?
lucky5strike scrie:
La ora asta, 9 septembrie, e tarzie hrana de completare, iar capacirea mierii rezultate e destul de greoaie, am mai scris, in principal din cauza temperaturilor si a activitatii mai putin sustinute in cuib.
balasbebe scrie:In stupii cu puiet mult au consumat pe masura. Acolo trebuie ori sa inlocuim ramele, ori sa completam cu sirop. Acel puiet consuma destul de multa miere si este prea devreme sa incetam sa le mai dam sirop.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori