La noi e k la nimeni..vandem miere de tei cu 9 lei si apoi dam cu ochii pe foc in septembrie ca nu e una, sau nu e alta...Oricum, anul asta e grav de tot, cel putin la mine in "Desertul Vrancea" se anunta o iarna cu stres. Pe 15 sept nu era gram de puiet in stupi (nici pe regine 2012 linistite), rezerve slabe, efectiv slab. De luni am "luat gatul" la cate un bidon de tei si fa-i frate ce nu am facut niciodata: punga de 1kg + alimentator de 1kg+descapacit dupa D si sus (unde mai sunt caturi), in speranta ca rezolv ceva. Nu vad bine treaba, stiu ca e tardiv, macar sa mai tina caldura cu noi o sapt sa mai indreptam cate ceva. daca mai pridem 2 ani, cu toamna ca in 2011 si 2012, restrangem activitatea si trecem la 30 de stupi, la hobby, altfel ne rupem oasele degeaba muncind.
Spunea cineva pe forum, despre Severin, citez "de ce va vaitati, ca pe la voi intra soarele in Romania" (vorbind de zb de curatire si alte probleme de primavara..) E drept, dar in august si septembrie nu mai iese, usuca tot...

. Maracine,lan ca cel de grau, uiscat! menta inflorita chinuie albina, nu secreta absolut nimik! Dumnezeu sa intervina sa ne asigure o iarna scurta,linistita si blanda! la toti!