Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde horia_ch » 29 Sep 2012, 21:10

trantor scrie:"Cred că i s-o fi aplecat de la faguri. Nu mi-a păpat decât vreo trei."
Vezi Horia , si cei de la asociatiile de vanatori ar putea sa interzica completarile de iarna pe Api****. :D

Am omis să precizez: asta mi s-a întâmplat acum nişte ani - cred că sunt vreo zece - doisprezece. Acum am stupii în altă parte, unde pentru a ajunge la ei, trebuie să traverseze întreg satul, ori trei sate, pe partea cealaltă. Nu cred să mai văd stupi răsturnaţi de urs în stupina proprie.
Pe vremea aia nu ştiam nimic despre nici un fel de Api****. Zahăr invertit şi atât.
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde pst_claudiu » 30 Sep 2012, 12:12

.
Fişiere ataşate
1.JPG
pst_claudiu

Mesajde mary77 » 30 Sep 2012, 16:19

Imagine Polen de zilele astea ,cu asa polen cum sa opresti ponta matci.
mary77

Mesajde balanescuadrian » 30 Sep 2012, 23:24

daca-i dai si sirop ..e minunat!!:)
balanescuadrian

Mesajde bostina constantin » 05 Oct 2012, 10:59

Am inteles, citind niste postari pe un topic cu aceasta tema, ca unii nu mai au oua :lol: :lol: , altcineva se intreba unde o fii Nastase?
ps Andrei a cules ouale din cuibare de 3-4 ori intr-o zi :)
Fişiere ataşate
DSC02343 (Small).JPG
Andrei cu recolta [slaba]
bostina constantin

Mesajde mihai v » 06 Oct 2012, 21:30

Vin si eu cu o veste . Sper sa nu-mi iau bataie de la nea Eugen alias Janese, dar Janese e din nou tatic. Felicitari. Creste familia de stupari. :)
mihai v

Mesajde paul » 07 Oct 2012, 14:26

mihai v scrie:Vin si eu cu o veste . Sper sa nu-mi iau bataie de la nea Eugen alias Janese, dar Janese e din nou tatic. Felicitari. Creste familia de stupari. :)

Da' parca zicea ca nu mai are vecini tineri ... :lol:
Nea Jane sa-ti traiasca si sa traiesti si dumneata sa cresti stranepotii !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde janese » 07 Oct 2012, 15:04

degeaba bateti moneda acilea,ca tot nu fac cinste!! :lol: ca sunt sarac!
hai sa va zic una....astept pe hol la spital acolo, sa iasa nevasta de la nasteri..iese nevasta...toate bune....si zice...du-te la cutare...cutare ...etc...dai plicu cutare,colo...cutare colo...prima era doctorita.....ma duc la cabinet..... intru cu pieptu-nainte,,,fudul...zic...am venit sa va multumesc...rilu-rilu....imi intinde mana sa ma felicite...intind si eu tzantzosh...si dai si cauta plicu prin toate buzunarele...si dai si cauta-l....il uitasem in masina!...m-am fastacit...doctorita nu stia ce s-a intamplat.....am dat napoi...am taiat-o si fuuuugi la masina!...m-am intors cu plicu tot intr-o goneta!!!o fi zis aiaaa...prostu dracu!!!!dar daca afla nevasta?????cum ar fi zis???hagitudose?????

vineri am adus-o pe nevasta-mea cu cacaciosu acasa!....si zice soacra-mea...ma diseara la 23.45 ii punem sa vina si la el ursitorile...si stam treji pana la 00,15..o juma de ora...si pentru asta iei asta si asta si asta..etc...si doua lumanari sfintite...fug la beserica...zic... acolo era o femeie...da-mi doua lumanari...aia ma ia ca sa am si o sticla sa iau aghiazma...nu aveam sticla...fugi dupa sticla.....am umplut-o cu sfintenia-mi caracteristica.....am dat acolo ceva si pentru morti...si lumanari...si da-i goneta acasa!...iarasi fudul!.......ajung acasa ...soacra-mea...lumanarile??????canci!..am uitat lumanarile la biserica!...fugi inapoi dupa lumanari!....biserica inchisa!ca deh...are si popa program!........de unde sa mai iau lumanari????am oprit la o dugheana de sat...lumanari aveti???...da avem...dati-mi doua....le iau.....ajung acasa....sunt bune!zice soacra-mea ca sunt sfintite..dastea trebuia!...da mama soacra!...asa e!!!!de-ar fi stiut ea ca le-am luat de la o dugheanaaaaaa!!!!
janese

Mesajde Ioan Guist » 07 Oct 2012, 15:32

Sa va creasca sanatos si sa se bucure de parinti.
Numai ganduri bune.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde iunicu » 07 Oct 2012, 18:04

Sa fie sanatos si fericit pruncul!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde jimm » 07 Oct 2012, 18:48

Nea' Euge ne incuscrim?! :lol: :lol:
..si baga mare, trebe sa muncesti mai cu sarg sa faci avere la ficiori!
Sa fiti fericiti si sanatosi!
jimm

Mesajde janese » 07 Oct 2012, 18:59

jimuleeee...ce sa ne incuscrim ma???ca tu ai gemeni!!!sa fiti sanatosi cu totii!!!
chiar ma gandeam acu sa dau un anunt...licitatie cu strigare:
OFER STUPINA FALIMENTARA COMPUSA DIN 100 CUTII CU ALBINE FLAMANDE CELUI CARE SE INCUSCRESTE CU MINE!
janese

Mesajde jenica67 » 07 Oct 2012, 22:34

Sa inteleg Janese ca acum cauti un partener de albinarit, la socra ta ??? :D
jenica67

Mesajde Adi Hodis » 08 Oct 2012, 02:09

janese scrie:jimuleeee...ce sa ne incuscrim ma???ca tu ai gemeni!!!sa fiti sanatosi cu totii!!!
chiar ma gandeam acu sa dau un anunt...licitatie cu strigare:
OFER STUPINA FALIMENTARA COMPUSA DIN 100 CUTII CU ALBINE FLAMANDE CELUI CARE SE INCUSCRESTE CU MINE!

Nea Eugen ... sa traiasca feciorul si sa creasca sanatos iar pe parinti sa-i tzina Domnul sanatosi sa se bucure si de stranepoti.

@Jimmuleee !!! ... ce zici, te mai incuscresti ? :D
Zi ca DAAA ! ... macar te alegi cu suta si la anu' o virezi pe apicultura ... apoi tu esti sheful tau, ca ... tu comanzi ... tu executi.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde horia_ch » 08 Oct 2012, 14:35

Nea janese, să fiţi sănătoşi cu toţii. Iar ăsta micu' să crească mare şi să aibă viaţă ferice.
Cât despre matale, ce să zic... Lasă deoparte ăia 100 falimentari şi vezi de prunc!
HAI... IMPLICARE !!! :lol:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde bostina constantin » 08 Oct 2012, 15:07

Am venit pe la Janese, sa pun niste poze, cand colo aflu ceva imbucurator, in gradina lui a mai inflorit un ,,bujorel''.
Sa va traiasca si sa va iubeasca!! :)

Acum pozele promise;
Fişiere ataşate
DSC02353 (Small).JPG
poze facute la data de 05 10 2012
DSC02356 (Small).JPG
autoarea peisajelor [carpatina??]
DSC02357 (Small).JPG
ultima
bostina constantin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE