degeaba bateti moneda acilea,ca tot nu fac cinste!!

ca sunt sarac!
hai sa va zic una....astept pe hol la spital acolo, sa iasa nevasta de la nasteri..iese nevasta...toate bune....si zice...du-te la cutare...cutare ...etc...dai plicu cutare,colo...cutare colo...prima era doctorita.....ma duc la cabinet..... intru cu pieptu-nainte,,,fudul...zic...am venit sa va multumesc...rilu-rilu....imi intinde mana sa ma felicite...intind si eu tzantzosh...si dai si cauta plicu prin toate buzunarele...si dai si cauta-l....il uitasem in masina!...m-am fastacit...doctorita nu stia ce s-a intamplat.....am dat napoi...am taiat-o si fuuuugi la masina!...m-am intors cu plicu tot intr-o goneta!!!o fi zis aiaaa...prostu dracu!!!!dar daca afla nevasta?????cum ar fi zis???hagitudose?????
vineri am adus-o pe nevasta-mea cu cacaciosu acasa!....si zice soacra-mea...ma diseara la 23.45 ii punem sa vina si la el ursitorile...si stam treji pana la 00,15..o juma de ora...si pentru asta iei asta si asta si asta..etc...si doua lumanari sfintite...fug la beserica...zic... acolo era o femeie...da-mi doua lumanari...aia ma ia ca sa am si o sticla sa iau aghiazma...nu aveam sticla...fugi dupa sticla.....am umplut-o cu sfintenia-mi caracteristica.....am dat acolo ceva si pentru morti...si lumanari...si da-i goneta acasa!...iarasi fudul!.......ajung acasa ...soacra-mea...lumanarile??????canci!..am uitat lumanarile la biserica!...fugi inapoi dupa lumanari!....biserica inchisa!ca deh...are si popa program!........de unde sa mai iau lumanari????am oprit la o dugheana de sat...lumanari aveti???...da avem...dati-mi doua....le iau.....ajung acasa....sunt bune!zice soacra-mea ca sunt sfintite..dastea trebuia!...da mama soacra!...asa e!!!!de-ar fi stiut ea ca le-am luat de la o dugheanaaaaaa!!!!