maaaaaa!cand am vazut ce a iesit dupa postarea mea....mi-am pus mainile in cap!!!!eu am vrut sa arat incepatorilor ca fiecare stupar are un mod propriu de a comenta familiile lor,,atat!!!...ca la unu zece rame full cu albina,la altu inseamna cinci...ca la unu expresia ,,geme de miere""..la altu inseamna asa si asa!!!! etc ..etc!
e normal sa te simti lezat cand pui un film si toti(adeca eu )tabara ca cainii sa-l sfasie!...te simti oarecum ca ai muncit in vant!...pasul unu ..dragos s-a aparat...pasul doi...si voi ati sarit la beregata lui....lasatzi-l in pace ca stie ce zice despre apicultura....urmaritzi-i stupina si ce face..ce planuri are pentru urmatorii ani.....mie unu imi place cum s-a dezvoltat....
dragose..am deschis blogu tau si nu vad decat o pagina...invata-ma cum vad comentariile ca nu vad niciunu.
ps...semneaza janese al care nu isca nici un clinci

de ce am zis ca nu e mare speranta cu familia asta???pentru ca de n-ai umblat in ea..trebuia sa gasesti in centru o rama,doua cu cate un desht de miere deasupra.....rame fara miere adeca...acolo familia s-a dezvoltat ,cu vana in ea si matca a tinut aceste rame ocupate cu puiet,obligand familia sa umple pana la refuz ramele din parti cu miere.......si hranitorul trebuia sa-l gasesti full cu hrana..Dupa cum a fost dispus puietul si dupa cum este dispusa zona de celule goale(foste cu puiet)...matca nu prea s-a invrednicit sa te sature la anu!
sunt doar niste comentarii,adresate manjilor.....