Salut,
Am subare din OSB de aproximativ un an. Stupii ii tin pe paleti. In primavara, de abia am putut sa scot subarele confectionate din OSB (se curbasera si nu mai culisau)
Tăgîrţă Viorel scrie:... Inca ma intreb ce grosime ar fi bine sa aiba tabla?
lefter scrie:care aveti verticali pe 12 rame cite picaturi puneti pe carton in prospectul varechet forte spune de orizontali si de dadant 10rame eu anul asta am pus 4 picaturi voi cum procedati
CORNEL V. scrie:daca ai toate 12 rame ocupate de albina pune 4 picaturi
aliuta2000 scrie:ca sa nu mai deschid inca un topic ...
miercuri cand m-am uitat la albine .. dupa lucrul efectuat , am fost nevoit sa mai desfac inca o data unul dintre ei , si atunci a aparut (a cazut ca nu putea sa zboare ) un fluture albicios(ca bronzul de se folosea odata pentru jentile de dacie ). a cauzut de undeva de pe capac pe o rama si vroia sa fuga ,dar intra un pic intre rame si iesea de graba , pana cand l-am strivit un pic cu creionul care il aveam in mana .... moment in care 4-5 albine au sarit pe el gramada tragandu-l intre rame si facand ghem pe el ....
banuiesc ca acel fluture era de gaselnita , si ma gandesc ca albinele care au tabarat pe el l-au omorat si scos afara ....
singurul loc unde se putea ascunde e coltul de tabla pe capac care are un pic de loc la pliere...
familia este destul de puternica zic eu la momentul acesta 15 rame cu albina si pe aprox 6-7 rame puiet de la o zi pana la capacit ....
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori