peterneamt scrie:Antibioticele ( printre care si fumagilina pe care o foloseste si dl. Dragos desi vine cu directive Europene )
Dragos2006 scrie:peterneamt scrie:Antibioticele ( printre care si fumagilina pe care o foloseste si dl. Dragos desi vine cu directive Europene )
Unde am zis eu ca folosesc fumagilina ? Minti cu o nesimtire fata margini !
peterneamt scrie:
Am dedus din context
Ruben scrie:Peterneamt, Hristea zice ca o eliminat nosema doar cu usturoi/ceapa. Ce crezi?
kamy scrie:Ruben scrie:Peterneamt, Hristea zice ca o eliminat nosema doar cu usturoi/ceapa. Ce crezi?
rubene,atunci pe vremea aceea cu un pic de cules din natura se lecuiau de toate boalele,azi cand in majoritatea zonelor culesul e din sac se cam schimba macazul,chiar protofilu leac minune uneori nu depaseste apa de ploaie!
kamy scrie:am incercat si cu vraciuri da cam lungeste si gustul la miere chiar daca ramane o singura celula cu miere!
kamy scrie:albinele misca mierea nu e sigur!
patrascu scrie:Pai daca luam cantitatile care se dau unui stup bolnav de LA variaza din ce am citit intre 0,3 si 0,5 g pe stup la o administrare. Se fac in jur de 4-5 administrari deci undeva intre 1,2 si 2,5 g pe stup. Logic in miere ajunge doar o parte din cantitatea aceasta care ramane neconsumata de albine. Acum daca se imparte cantitatea de antibiotic pe kg de miere extras din stup cred eu ca este nesimnificativ pentru consumul uman fata de antibioticul intalnit in lapte sau carne provenita din ferme unde daca ii spui proprietarului sa nu trateze te ia la spituri.
Acum poate devin plictisitor fara foc si fara oxiteraciclina care este solutia in luna septembrie ?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori