tiby visan scrie:D-le jenica 67 va multumesc pentru sfaturi,eu ma gindeam sa iau o roinita pe 5 rame sa introduc in ea 4 rame cu miere si polen fara nici-un fel de puiet cu albina tinara scuturata de pe rame cu puiet iar dupa 5-6 ore sa introduc rama port botci in mijlocul celor 4 rame si sa le las la crescut pina in a 11-a zi dupa care sa fac roiuri,eu ma gindeam la roiuri formate pe 4-5 rame dar renunt si le fac pe 2 ramecum ati zis dumneavoastra fara sa depopulez rau familiile dupa care introduc cite o botca la fiecare roi si apoi mai adug cite 1-2 rame cu puiet capacit gata de eclozare .CE ZICETI?
tiby visan scrie:va salut D-le desprealbine cind am zis ca nu am sculele necesare m-am referit la acele scule cu care iei larva din alveola .
tiby visan scrie:D-le mihai 63 metoda care ati expus-o dumnevoastra mi se pare mai degrabaca albinele o sa-si traga botci de salvare,sau ma insel ce ziceti.Rama ne-taiata pe semirotund partea de jos(fagure),acele botci o sa fie de SALVARE,numai taind fagurele pe semirotund atunci botcile o sa fie mai bune de calitate daca ma insel sa ma cotrazica cineva.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori