cel mai important e sa-ti placa albina si sa o intelegi !
ma bucura faptul ca ai descoperit aceasta pasiune inca de la o varsta destul de timpurie...sanatate tie si albinutelor tale si sa auzim de bine !
victor s scrie:cel mai important e sa-ti placa albina si sa o intelegi !
ma bucura faptul ca ai descoperit aceasta pasiune inca de la o varsta destul de timpurie...sanatate tie si albinutelor tale si sa auzim de bine !
ves.lucian.zabrani scrie:Dragos dragutule !!! ziua ar fi bine sa umbli la albine in haine albe , iar daca ai treaba la ele noaptea ( mutat etc. ) cu haine negre !!! sanatate maxima tie si la toata familia !!!
Dragos scrie:Am vrut sa-mi iau un costum bluza alba+masca dar este ff. scump la noi la apicola- 110 lei.
jimm scrie:Am un halat alb in stare foarte buna daca'l vrei ti'l trimit gratuit!
rosu_marian_viorel@yahoo.cm scrie:sal si io sunt tot ancepator am 6 famiilii si am mai facut anca 2 din aia sase nu pre leam nici io am noroc ca al am pe unchiu care ma mai anvata si mai colaborez cu omul de unde iam cumparat ca este foarte de treaba si mie mie forte drag de ele da io stau la bucuresti si albinele le am latara an jud ialomita com dragoiesti si ma duc sptamanal la eletot asa am si io cutiile mai vechi dar vreau sa le schimb am tras si io mier de le 6 famiilii 70 kgsunt foarte multumit sa sti ca nici io nu am avut halat si mia facut o vecina si am esit mai ieftin decat cala apicola ca antradevar sant foarte scumpe sal
rosu_marian_viorel@yahoo.cm scrie:sal si io sunt tot ancepator am 6 famiilii si am mai facut anca 2 din aia sase
Dragos scrie:Fitilele pregatite pentru tratamentul cu varachet!
le-am prins de la jumatate cu sarma ca sa pot sa le imping in interiorul stupului.(sa nu imi ia hartia de la urdinis foc)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori