Ce-mi place asta!!
...doua nuclee cu gratie peste...flamanzi rau de tot!
Si cam ce fac ele la gaura aia daca bagi papica...
calin bondaru scrie:iti propun un schimb de cel putin 5 regine imperecheate!
ne inbunatatim fondul genetic.
ce zici?
BUNKA scrie:Inca o poza cu o rama 1/2 cu puiet pana la ultima celula a fagurelui a astora de la French Bee Farm..asta i-ar place lui Adi Hodis
calin bondaru scrie:bunkane am inteles ca e dezastru pe la noi!
calin bondaru scrie:Condoleante!
Ce sa facem...astea nu se programeaza!
Am impachetat ca la carte, am hranit si desi au ramas afara ai mei sper sa nu fie probleme!
Trebuie sa studiem amandoi iernare in adapost! Nu avem de ales!
Am vazut la francezi(pe siteul ala care te uiti tu) o reteta pentru turta si nu am inteles al 3-lea ingredient!
Era ceva de genu: apa, zahar si fondant! cei acest fondant? seamana cu martipanu dar nu cred ca e martipan!
BUNKA scrie:Da, multumesc!
E fondant din care se foloseste in cofetarii, dar nu e nimic invertit acolo...am o reteta care incearca sa inlocuiasca apimelul, m-am gandit eu la ceva insa nu am incercat inca sa o fac...cu prima ocazie o sa risc sa stric niste ingrediente..
Sper sa ies bine cu ei..daca se intampla asta, inseamna ca in adapost e ok..daca ai impachetat bine ar trebui sa fie ok, si am vazut ca ai facut asta...sa nu aiba umiditate, si sa aiba papa.
Nu te-ai gandit la varianta unor stupi mai restransi in sectiune si mai inalti?..gen Waree, ar ierna mult mult mai sigur!!
Eu imi modific corpurile dadant vechi si bag albina in ele pe rame mici.
BUNKA scrie:NU le dau zahar..au niste apimel pus la gaura si s-au dat la el.
Jumate din ramele de ME erau cam consumate, le iernez pe un singur corp..si in situatia asta ceva hrana la gaura merge...nimic proteic, doar hrana energetica invertita.
Oricum cred ca o sa le dau si proteic din ianuarie, o sa le ridic putin temperatura la 5 grade in incapere atunci sa inceapa ouatul.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori