cerbucerbilor scrie:saltare!
...
iar unificarea trebuie facuta dintr-un stup dadant 10 rame cu mag 3/4(partial miere) si un roi de 5 rame 3/4. iar dupa unificare modelul de stup cu care vreau sa continui este ME. ceea ce vreau eu sa fac nu este numai o unificare "simpla" prin punerea catului peste celalalt. astept pareri si sfaturi. multumesc
am facut primul pas- orfanizarea, dar asa de rau mi-a parut de matca, am zis ca sa nu o mai chinui asa pana va pieri ca e mai bine sa o omor repede si gata
...
Adi Hodis scrie:Conditiile sint: ...
2. Ai nevoie de o roinitza in care sa pui matca pe care vrei sa o elimini, sa o ai de rezerva in caz de eshec ... ca nimic nu-i sigur pe lume ...
...
am facut primul pas- orfanizarea, dar asa de rau mi-a parut de matca, am zis ca sa nu o mai chinui asa pana va pieri ca e mai bine sa o omor repede si gata
am controlat si ramele roiului eu zic ca e de bine. peste trei zile merg sa distrug botcile. intrbare:treaba cu ziarul o pot face peste trei zile? numai bine!
cerbucerbilor scrie:... intrebare: e normal la vremea asta puiet de trantor? celulele respective tot de trantor au fost. e posibil sa fi gresit matca cand a ouat? adica fara intentie. sanatate
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori