Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Mesajde teinegru64 » 29 Sep 2017, 11:24

Orgoliile? De fapt sunt doar dat din coate pentru a prinde un loc mai in fata la coada. Ma refer la "coada" de dinainte de'89, la oua de exemplu.
Asta e .Toate mamicile au stat la coada.La oua.Doar inainte .De '89.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 29 Sep 2017, 11:25

Ce spui patroane? Ceva de genu ' asta:
https://youtu.be/uRNuBNL-f8Q
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 29 Sep 2017, 12:13

Lui cristian bh

Te-am remarcat de cînd ţi-ai făcut intrarea cu jazz dar nu am comentat pentru că uzanţa locului era ca Lupul să facă oficiile de gazdă.
cristian bh scrie:
Acuma daca credeti ca numa voi stiti ce-i aia muzica...

Nu credem asta. Există cu siguranţă şi alţii, chiar mai rafinaţi decît noi. Nu le trebuie decît puţină dezinvoltură.
Eu nu am afirmat, nici măcar nu am sugerat, că aş fi artist. Nicicînd, nicăieri.

VRS-ul e "liber" în momentul ăsta.
Te poţi ocupa dacă simţi că ai chemare şi eşti interesat. Probabil ai observat că e ceva mai mult decît muzică acolo, că nu ajunge un simplu copy-paste.
Eu m-am împăcat foarte greu spre deloc cu postura de cărăuş YouTube. De-asta nu m-am înscris niciodată la un concurs de mouse-viteză.
Curaj, şi nu-ţi face prea multe griji!

Iar imaginea lui mircea, cea cu securea pe VRS ... e atît desuetă cît şi gratuită.
Oţelul nu ajunge pentru că, pur si simplu, nu poate părăsi lumea reală ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 29 Sep 2017, 12:35

Bh-ule, daca nu te regasesti in ceea ce io si puiu debitam la unison despre unii, de ce mai simti nevoia sa intervi? Adevarul e ca nu mi'ai atras atentia intr'un fel negativ astfel incat sa scormonesc mai detaliat prin conduita dumitale, am alti clienti care au ocupat, manati de instincte demonstrative, locurile mai din fata.

Shrek, nu stiu despre ce vorbesti, pretine, dar simt ca esti putin invidios. Nu sunt interesata de deschilotarea LUPUlui nici la drum de seara, nici la drum de zi (a se citi ambele sensuri), nu toata lumea e manata de...cuvantul ala cu care te'a descris Mircea...;)) Cred ca ai vazut foarte bine ca eu practic deschilotarea fara asteptare.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Sep 2017, 18:27

@ mellis,
tu ai stofă de rocker. Şi nici cu intuiția nu stai rău. Le mai nimereşti din când în când. Nu înțeleg cum de nu le-ai nimerit în ultimele două săptămâni...Dar trece.

Pentru ca să nu cumva să îți mai dea imaginația în clocot, mă văd obligat să fac o precizare: 'țăranul' din emisiunea radiofonică 'This is the New Shit' ( https://damblarin.blogspot.be/2017/09/2 ... t.html?m=1), nu se referă la tine. Oricât de mult ți-ai fi dorit...
De fapt, nu se referă la un individ anume, ci la antagonismul istoric dintre primitivism versus emancipare, incultură versus cultură, grobian versus manierat, conservatorism versus progresism, tradiționalism versus modernism...etc, etc, ( chiar, vulgar comun versus vulgar stilistic, dacă vrei). In care cel de al doilea element este superior şi dominant tocmai prin puterea sa modelatoae şi generatoare de noi dimensiuni şi de progres. (Totul asezonat în emisiunea respectivă cu o colecție sonoră de mixuri Industrial Metal - MetalStep).

În rest, văd că te descurci. Continuă să...intuieşti. Poate avea efect profilactic. Ajută bila să se verse...De tensiuni acumulate în timp, de care nici măcar nu erai conştient...

LU' ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ignatov andrei » 30 Sep 2017, 10:08

mircea scrie:
ignatov andrei scrie:.............................................

Pai cand am contestat eu profesionalismul tau ?....nici nu am cum sa o fac.
Ca om insa.....nici de o cafea ca intre moldoveni nu esti bun . Cel putin acum .

Spuneam in 28.01.2013, pe Stuparitul

Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii!

Mi-am indeplinit scopul, am devenit celebru.... ;)
Pot pleca...?!?
Dupa cum se vede, nici tu, nici altii, nu veti bea o cafea cu mine...!!!
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 30 Sep 2017, 12:18

ignatov andrei scrie:
Pot pleca...?!?

NU!
Si nici sa nu-ndraznesti sa pleci ,ca astia cu roku,carora nu stii ce le zdrangane prin cap. :)
Io tocma beu a doua cafa.Inca mai lupt cu uraganul ce mi-a maturat nucii la pamant.
O beu singur,. nu plec nicaeri,...
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Sep 2017, 12:34

IA-ule,

Un anunt postat acu cativa ani nu iti garanteaza conduita, si nici faptu' ca de la postarea lui, ai voie sa faci orice pe forum, ca mesajul te'acopera "legal" si cu atat mai putin MORAL. Zic si eu, din punct de vedere al logicii, nu neaparat al faptelor. Cu "cartea fetzii" mai treaca mearga...faci proba existentei tale cu o poza, un check in, dar forumul nu se supune aceleiasi categorii. Sunt foarte multi oameni care nu vor sa existe (pe net), ba tocmai aceia care nu vor sa existe pe internet au dreptul la forum, pentru ca e un mediu in care pot scrie (cu sinceritate) fara ca cineva sa stie cine sunt, unde locuiesc, starea civila, etc. E dreptul lor. Cred ca si pe facebook ai dreptul la conturi fantoma...fata de semenii tai. Fata de organele mai inalte...astea stiu deja cine esti si ce faci, mai ales ca acuma rusu' vrea sa aiba mai usor acces la informatiile private ale utilizatorilor de facebook in ceea ce priveste teritoriul domniei sale, asa ca i'a amenintat pe astia de la facebook ca daca nu intra in vigoare legea prin care sa se retina informatiile utilizatorilor la logare (si alea mai private), el blocheaza feisbucu' la el in Rusia. Nu e ca si cum chestiile astea nu s'ar sti, dar vrea ca aia de la facebook sa ii puna lui informatiile pe o tava, mai usor de accesat.

Sa stii ca amenintarea, in orice forma, e o chestie foarte abjecta...a omului pe care frustrarea il impiedica la gasirea unei modalitati care sa impuna respect...asa ca se rezuma si el la ce poate si care nu intra neaparat la atitudini...selecte... HIGH CLASS.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 30 Sep 2017, 19:26

ignatov andrei scrie:
mircea scrie:
ignatov andrei scrie:.............................................

Pai cand am contestat eu profesionalismul tau ?....nici nu am cum sa o fac.
Ca om insa.....nici de o cafea ca intre moldoveni nu esti bun . Cel putin acum .

Spuneam in 28.01.2013, pe Stuparitul

Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii!

Pot pleca...?!?

Andrei tata stii care este problema cu unii dintre voi ? Ati inceput sa va cunoasteti, telefoane, targuri , cafele , etc , ba mai mult va scaldati si in chestii comerciale . Intr-o fraza, ca tot era vorba de pitici.... udati piticul din gradina , da fiecare cu galetusa lui si avand motivatii diferite . Dupa aia nu va mai convine, ....voi tot udati si ala incepe sa aiba pareri personale si apoi veniti pe forum si spuneti ca forumul este de vina, ca de .....aici l-ati cunoscut (de parca cineva din forum v-ar fi tinut lumanarea cand voi faceati nebunii).

Nu-ti trebuie mai mult de cinci minute (sau cinci mesaje) sa vezi cum e un om. Atunci de ce atata taraboi pentru nimic ?
Stii cum se spune.....fie la voi acolo .

Ti-am spus de mai multe ori ca ai ce povesti, ca locul tau este aici (cum este pentru toti).....da sa nu te astepti sa ma rog de cineva sa scrie, ca nu o fac . Nu scrieti pentru mine, ci pentru voi.

Cafeaua aia era doar....asa, un fel de a spune.....
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Sep 2017, 21:50

Si saramura cam pe cand?
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 00:20

ignatov andrei scrie:Spuneam in 28.01.2013, pe Stuparitul

Pot pleca...?!?

- Ignatoave, nu ai cum. Fiindca tu esti dus demult!
Esti un caz aparte. In sensul patologic. Te observ de ani de zile ( ma refer la topicurile neapicole). Daca pana si pentru mine ai devenit ca o panza de bonfaier care ma freaca intr-una pe vena, ma mir cum de nu a intrat Mircea in coma cu tine !?!

Tu nu poti fi acuzat neaparat de un limbaj neadecvat sau atac la persoana. Nu. Pentru ca tu esti mult mai alunecos, insidios chiar. Iti tot rupi singur coaja, ca sa curga sange proaspat, apoi te victimizezi si plangi cu muci ca nu te iubeste nimeni…Doar ca sa cersesti atentie la modul patologic. Da, lumea te evita, pentru ca ai devenit exasperant. Mircea e prea fin ca sa iti explice ca forumul nu e platforma pentru terapie de grup.

ATENTIE! Uraganul care a inceput sa dezradacineze nucii din vest, se indreapta catre coama Carpatilor Orientali si va trece peste ei, catre dulcele tau grai moldovinesc. Noi doi ne-am mai intersectat odata in trecut si ti-a cazut glicemia. Daca mai iesi, pe poteci neapicole, cu biberonu supt la eprubeta si mai simt miros de sange proaspat venit de la rana aia a ta imaginara, pe care o cultivi ca pe o ciuperca, o sa iti ies in cale.

De data asta pun baza pe tine. Data viitoare o sa pun acid!

VINE IARNA BA !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 00:38

Am ajuns sa urmaresc zona verde mai dihai decat urmareste o casnica un serial turcesc. Nu inteleg de ce in traiectoria uraganului e amestecat mellis cu ignatov, daca am inteles bine aluzia fina cu nucii din vest. Lu', te invidiez de imi albeste parul in cap... :|
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 00:57

- Nu sunt sigur ca ai inteles-o. Ai comis o eroare gresita. Mai citeste odata, putin mai la deal... ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 01:04

aaa...stiam ca mellis e din timisoara si l'ai urecheat recent (mellis nu merita urecheat :? )...acu' nu stiu de unde este shrek =))
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 01 Oct 2017, 01:08, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 01:06

- One more time ! Your last chance !
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 01:10

ar fi bh-ul...si STATE, care este din localitatea "sociopat" =)) nu stiu sa operez asa, legislatiile nu sunt pentru mine... as avea totusi o curiozitate, nu stiu cum reuseste CI-ul sa nu intre in gura ta, ba chiar se si declara un sustinator.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI