Orgoliile? De fapt sunt doar dat din coate pentru a prinde un loc mai in fata la coada. Ma refer la "coada" de dinainte de'89, la oua de exemplu.
Asta e .Toate mamicile au stat la coada.La oua.Doar inainte .De '89.
cristian bh scrie:
Acuma daca credeti ca numa voi stiti ce-i aia muzica...
mircea scrie:ignatov andrei scrie:.............................................
Pai cand am contestat eu profesionalismul tau ?....nici nu am cum sa o fac.
Ca om insa.....nici de o cafea ca intre moldoveni nu esti bun . Cel putin acum .
ignatov andrei scrie:
Mi-am indeplinit scopul, am devenit celebru....![]()
Pot pleca...?!?
Dupa cum se vede, nici tu, nici altii, nu veti bea o cafea cu mine...!!!
ignatov andrei scrie:mircea scrie:ignatov andrei scrie:.............................................
Pai cand am contestat eu profesionalismul tau ?....nici nu am cum sa o fac.
Ca om insa.....nici de o cafea ca intre moldoveni nu esti bun . Cel putin acum .
Spuneam in 28.01.2013, pe Stuparitul
Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii!
Pot pleca...?!?
ignatov andrei scrie:Spuneam in 28.01.2013, pe Stuparitul
Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii!
Pot pleca...?!?
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori